Planiranje mreže i podešavanje performansi za Office 365

Pre nego što prvi put primenite Office 365 ili napravite migraciju u Office 365, možete da koristite informacije u ovim temama za procenu propusnog opsega, a zatim da testirate i potvrdite da imate dovoljan propusni opseg za primenu ili migraciju u Office 365. Za pregled pogledajte odeljak: Planiranje mreže i migracije za Office 365.

Planiranje mreže   

Mreža

Da li želite brze veze i stranice koje se brzo učitavaju?

Pročitajte članak Postizanje najbolje veze i performansi u usluzi Office 365

Pogledajte video Razumevanje mrežne veze radi optimizacije performansi sa uslugom Office 365 da biste razumeli koncepte,

Merenje mreže   

Kalkulator

Pročitajte članak Podešavanje performansi usluge Office 365 pomoću osnovnih podataka i istorije performansi i Plan za rešavanje problema sa performansama za Office 365.

Koristite ove alatke da biste procenili postojeću mrežu.

Najbolje prakse   

Najbolje prakse

Najbolje prakse za planiranje mreže i poboljšanje performansi za Office 365. Da li želite odmah da počnete da pomažete korisnicima? Pogledajte članak Najbolje prakse za korišćenje usluge Office 365 na sporoj mreži.

Principi mrežnog povezivanja za Office 365 će vam pomoći da razumete najnovija uputstva za bezbedno optimizovanje mrežnog povezivanja usluge Office 365.

Referenca   

Knjiga ili dnevnik

Želite detalje, kao što su lista IP adresa i portovi? Pogledajte članak Referenca za planiranje mreže za Office 365.

Pogledajte poster „Microsoft Cloud umrežavanje za arhitekte u velikim preduzećima“

Dodatne informacije o koracima za optimizovanje mreže za Office 365 i druge Microsoft platforme i usluge za rad u oblaku, potražite u posteru Microsoft Cloud umrežavanje za arhitekte u velikim preduzećima.

Podešavanje Office 365 performansi i rešavanje problema sa resursima za Office 365

Kada primenite Office 365, možete da optimizujete svoje performanse pomoću tema u ovom odeljku. Ako naiđete na degradaciju performansi, takođe možete koristiti ove teme za rešavanje problema.

Podešavanje Office 365 performansi:    Za informacije o korišćenju prevođenja mrežne adrese sa uslugom Office 365, pogledajte članak NAT podrška uz Office 365. Takođe, pogledajte najboljih 10 saveta za optimizaciju i rešavanje problema sa mogućnošću povezivanja Office 365 mreže autora Pola Kolindža.

Podešavanje Exchange Online performansi:    Koristite ove članke da biste precizno podesili Exchange Online performanse.

Podešavanje Skype za posao Online performansi:    Koristite ove članke da biste precizno podesili Skype za posao Online performanse.

Podešavanje SharePoint Online performansi:    Koristite ove članke da biste precizno podesili SharePoint Online performanse.

Podešavanje Project Online performansi:    Koristite ovaj članak da biste precizno podesili Project Online performanse.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×