Pisanje dijalog neusaglašenosti

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Microsoft Access prikazuje dijalog za Pisanje neusaglašenosti kada vi i druga osoba pokušavate da biste napisali isti zapis u bazi podataka u isto vreme. Podrazumevano zaključavanje strategiju (zove se pesimističko zaključavanje) je da biste odobrili vlasništva nad bravu prva osoba da biste pokušali da biste napisali u zapis. Druge osobe možete da sačuvate zapis pre nego što radite, ali možete da odlučite šta se dešava jer ste vi vlasnik bravu. Postoje dva glavna razloga zašto pisanje neusaglašenost se javlja:

  • Imate dve objekte (kao što su tabele i obrasca) otvorite u isto vreme u istoj Access bazi podataka i oba objekta pokušavate da biste napisali isti zapis. U ovom slučaju, druge osobe koje je. Prvi objekat koji pokušava da biste napisali u zapis poseduje bravu.

  • Access baze podataka se deli i druge osobe pokušava da biste napisali isti zapis. U ovom slučaju, prva osoba koja pokušava da biste napisali u zapis poseduje bravu.

Otklanjanje neusaglašenosti

Access pruža vam tri opcije:

  • Čuvanje zapisa    Možete zameniti promene napravljene drugog. Pošto ste prvi da biste uredili zapis, posedujete bravu. Druga osoba najverovatnije izgubi njihove promene. Ako možete, izbegavajte da koristite ovu opciju.

  • Kopiraj u ostavu    Ceo zapis je kopiran u ostavu sa promenama koje ste napravili, a zatim promenama načinjenim od strane drugog se prikazuju u zapisu. Možete da prihvatite njihove promene ili odlučite da biste zamenili sačuvaju promene na osnovu šta se čuva u ostavu.

  • Otpustite promene    Čak i ako ste vlasnik bravu, možete da zadržite njihove sačuvane promene drugog.

Više informacija

Možete da kontrolišete ovo ponašanje programski. Više informacija potražite u članku Svojstvo "RecordLocks" i neočekivan pisanje neusaglašenosti greške prilikom zatvaranja obrasca u programu Access.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×