Personalizovanje utiska pošte u nove Outlook.com

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Lako da biste promenili postavke pošte iskustvo u novu Outlook.com tako da izgleda i ponaša onako kako želite da je.

Napomena: Outlook.com se trenutno ažurira. Neki ljudi će i dalje videti klasičnu verziju funkcija dok ne dovršimo ažuriranje, dok će drugi videti novu verziju usluge Outlook.com. Dodatne informacije potražite u članku Saznajte više o novoj usluzi Outlook.com.

Idi na postavke

Da biste pronašli najčešće korišćene postavke pošte, izaberite stavku Postavke Postavke .

Okno Postavke

Promena teme

U okviru teme, odaberite neku od tema prikazana. Možete da izaberete i Prikaži sve da biste odabrali sa više opcija.

Izbor teme

Uključivanje ili isključivanje tamna režima

Tamna režim vrši šemu boja sa osnovnu pozadinu tamna. Uključivanje tamna režim možete naprezanje očiju u najniža-svetlo okruženja.

Da biste saznali više o tamna režim, pogledajte članak tamna režim u Outlook.com.

Prilagođavanje ili isključivanje prikaza razgovora

Prikaz razgovora grupa poruka po razgovorima. Možete prikazati razgovore sa najnovija poruka na vrhu ili najnovija poruka na dnu. Ako želite, možete da uključite prikaz razgovora isključite.

Postavke prikaza razgovora

Prikazivanje ili skrivanje okna za čitanje

U oknu za čitanje možete da konfigurišete tako što ćete izabrati Prikazivanje na desnoj strani ili na dnu. Ako ne želite da koristite okno za čitanje, izaberite Sakrij.

Postavke okna za čitanje

Uključivanje ili isključivanje funkcije „Fokusirano prijemno sanduče“.

Kada Usmerene na prijemno poštansko sanduče , Outlook.com automatski sortira poruke u prijemnom poštanskom sandučetu u Focused i druge kartice koje pomažu fokusiraju se na najvažnije stvari. Ako biste radije da biste videli sve e-poruke na jednom mestu umesto da budu sortirane u Focused i drugeprobleme, prevucite preklopnik nalevo da biste ga isključili.

Napomena: Ova postavka se primenjuje samo na prijemno poštansko sanduče.

Pošiljalac slika

Ako ne želite da vidite fotografiju svakog pošiljaoca na listi poruka (ili inicijale pošiljaoca ako fotografija nije dostupna), prevucite preklopnik nalevo da biste ga isključili.

Grupisanje poruka po datumu

Podrazumevano, poruke na listi poruka su sortirane po datumu sa naslove deljenje, na primer, danas, juče, ovog mesecai još mnogo toga. Ako ne želite da vaše poruke sortirane po datumu, prevucite preklopnik nalevo da biste ga isključili.

Prikazivanje ili skrivanje pregleda priloga

Kada je preklopnik Pregled priloga uključen, pregled priloga će se pojaviti na listi poruka. Ako ne želite da vidite preglede priloga, prevucite preklopnik nalevo da biste ga isključili.

Prikazivanje ili skrivanje teksta pregleda poruka

Podrazumevano Outlook.com prikazuje tri reda informacije za svaku poruku u prijemnom poštanskom sandučetu: pošiljalac, tema i deo prvi red teksta. Ako želite da skratite listu poruka ili ne želite da prvi red teksta poruke bude vidljiva, prevucite preklopnik poruku pregled teksta levo da biste ga isključili.

Pogledajte još postavki

Da biste pronašli drugi načini za personalizovanje utiska Outlook.com , pomerite se do dna okna postavke i izaberite Prikaz sve postavke u programu Outlook.

I dalje vam je potrebna pomoć?

Saznajte više o novoj usluzi Outlook.com

Community Forum button Dugme „Obratite se podršci“

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×