Personalizovanje pošta i kalendar za Windows 10

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da biste u aplikacijama pošta i kalendar personalizovanu izgled i doživljaj, možete odabrati različite teme, odaberite novu boju za oknu sa leve strane ili izaberite sliku u pozadini za operativni sistem windows pošta i kalendar.

Napomena: Ne možete da primenite sliku u pozadini e-poruke.

Promena slike u pozadini, boje prozora i teme

Da biste promenili postavke personalizacije, izaberite stavku Postavke  Dugme „Postavke“ > personalizacije.

 • Boje:   Odaberite neku od deset ugrađenih boje ili odaberite koristi moj Windows naglašena boju. Kao odaberete boju, operativnog sistema windows pošta i kalendar će se primeniti na promenu odmah tako da možete da vidite kako izgleda promena.

  Snimak ekrana dostupne boje pozadine

 • Osnovna režimu ili tamno režimu:    Osnovna režim koristi belu pozadinu za e-poruke, na listi poruka, događaja i prikaza kalendara. Tamna režim se koristi na crnoj pozadini. Takođe možete odabrati da koristite režim za Windows da biste uvek da držite aplikacija pošta i kalendar sinhronizovani sa teme promene koje izvršite u operativnom sistemu Windows.

  Ako želite da prikažete određeni e-poruke ili stavke kalendara u osnovnu režim, kliknite na ikonu svetla da biste se prebacivali tamna režim isključivanje za tu stavku.

  Snimak ekrana sa prikazom dugmeta „Uključi svetla“

 • Slika u pozadini:    Možete odabrati iz nekoliko podrazumevani pozadinu slike ili Pregledaj da biste odabrali sopstveni. U oknu za pregled prikazan je sliku pozadine kada nemate izabrane poruke. Mali deo pozadine fotografiju je prikazana u oknu sa leve strane u aplikacijama pošta i kalendar, ali je izbledelo da ne ometa informacije predstavljene tamo. 

  Snimak ekrana dostupnih pozadinske slike

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×