Personalizovanje novog iskustva pošte u usluzi Outlook.com

Možete lako da promenite postavke u novom iskustvu pošte u usluzi Outlook.com tako da ima željeni izgled i ponašanje.

Idite u Brze postavke

Da biste pronašli najčešće korišćene postavke pošte, izaberite stavku Postavke Postavke . Ovaj članak sadrži uputstva za promenu postavki u okviru „Brze postavke“.

Okno „Brze postavke“

Promena teme

U okviru Tema odaberite neku od prikazanih tema. Takođe možete da izaberete stavku Prikaži sve teme da biste odabrali neku od opcija.

Isključivanje ili prilagođavanje prikaza razgovora

Ako ne želite da poruku budu organizovane po razgovoru, u okviru Prikaz razgovora izaberite stavku Isključeno. Ako vam se više sviđa prikaz razgovora, odaberite da li želite najnovije poruke da se pojavljuju na dnu ili na vrhu niti tako što ćete izabrati Najnovije poruke na vrhu ili Najnovije poruke na dnu.

Prikazivanje ili skrivanje okna za čitanje

U okviru Okno za čitanje odaberite stavku Prikaži sa desne strane, Prikaži na dnu ili Sakrij.

Uključivanje ili isključivanje funkcije „Fokusirano prijemno sanduče“.

Ako želite da sortirate poruke na karticama U fokusu i Drugo da biste se usredsredili na ono što je najvažnije, prevucite preklopnik nadesno ako je trenutno isključen. Ako želite da vidite sve e-poruke na jednom mestu umesto da ih sortirate na karticama U fokusu i Drugo, prevucite preklopnik nalevo da biste ga isključili.

Prikazivanje ili skrivanje slika pošiljaoca

Ako ne želite da vidite fotografiju svakog pošiljaoca na listi poruka (ili inicijale pošiljaoca ako fotografija nije dostupna), prevucite preklopnik nalevo da biste ga isključili.

Grupisanje poruka po datumu

Poruke na listi poruka se podrazumevano sortiraju po datumu sa naslovima koji ih dele, na primer Juče, Ove sedmice, Prošle sedmice itd. Ako ne želite da poruke budu sortirane po datumu, prevucite preklopnik nalevo da biste ga isključili.

Prikazivanje ili skrivanje pregleda priloga

Kada je preklopnik Pregled priloga uključen, pregled priloga će se pojaviti na listi poruka. Ako ne želite da vidite preglede priloga, prevucite preklopnik nalevo da biste ga isključili.

Prikazivanje ili skrivanje teksta pregleda poruka

Outlook.com podrazumevano prikazuje tri reda podataka za svaku poruku u prijemnom poštanskom sandučetu: pošiljaoca, temu i deo prvog reda teksta. Ako želite da skratite listu poruka ili ne želite da prvi red teksta poruke bude vidljiv, prevucite preklopnik nalevo da biste ga isključili.

Pogledajte još postavki

Da biste pronašli druge načine za personalizaciju Outlook.com iskustva, pomerite se na dno brzih postavki i izaberite stavku Prikaži sve postavke.

I dalje vam je potrebna pomoć?

Community Forum button Dugme „Obratite se podršci“

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×