Partneri: Zahtev za prodavca relacije

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete da zatražite lokalnog prodavca relacije i postane u Microsoft oblaku rešenja dobavljač (DKU) za nove klijente. Možete da pošaljete pozivnicu za potencijalne klijente iz CSP centar za partnere.

Napomena: Tražite drugi sadržaj pomoći za partnere? Pročitajte članak Pomoć za partnere.

Zahtev za prodavca odnos sa potencijalni klijent

Možete da pošaljete pozivnicu za potencijalne klijente da biste zatražili uspostavljanje CSP vezu sa njima. Kada su Prihvati zahtev, možete ih kupite dodatne pretplate i upravljajte njihove usluge na mreži pomoći.

Takođe možete da zatražite lokalnog prodavca relacije sa postojećeg Office 365 kupca, i mogu da prodaju pretplate te kupcima i nastave možete da kupite svoje pretplate.

Da biste tražili od lokalnog prodavca relacije

 1. Prijavite se u Centar za partnere

 2. Izaberite klijente iz menija na kontrolnoj tabli , a zatim izaberite zahtev prodavca relacije.

  Zahtev za prodavca relacije

 3. Na sledećoj stranici, pregledajte radnu verziju e-poruku. Možete da otvorite radnu verziju poruke u podrazumevane aplikacije e-pošte ili možete kopirati poruku u ostavu i nalepite u e-poruku. Možete da uredite tekst u e-poštu, ali ne zaboravite da uključite vezu kao da je personalizovana za povezivanje klijenta direktno na svoj nalog. Izaberite stavku gotovo kada dovršite ovaj korak.

 4. Pošaljite e-poštu klijentu.

 5. Kada kupac prihvati pozivnicu, se pojaviti na stranici " kupci " i moći ćete da snabdevanje i upravljanje uslugom za klijenta odatle.

  Napomena
  U scenariju sa više kanala samo jedan partner može da ima administratorske dozvole za upravljanje uslugom u ime klijenta.

 6. Da biste upravljali nalog klijenta, usluge, korisnici i licence, razvijte klijenta zapis tako što ćete izabrati strelicu nadole uz njeno ime.

  Važne
  Klijenti mogu ponovna ili uklanjanje administratorske dozvole u portalu administracije u uslugu. Međutim, osim ako ste novi sporazum vaš ugovor događaja, i dalje biti odgovoran za pružanje korisnička podrška i poštuje uslove oblaku lokalnog prodavca ugovora, čak i nakon klijenta ponovo dodeljuje ili uklanja administratorske dozvole. U ovom slučaju, ako klijent zahteva pomoć, možete se uključiti Microsoft podršci da biste otvorili zahtev za uslugom u ime klijenta.

Koje vaš klijent vidi kada pošaljete zahtev

Kada klijent prima e-poštu i bira URL adresu u okviru pošta, on ili ona je uputstva za prijavljivanje u Office 365 i će biti zatraženo da dozvolite partnerstvo.

Accept cloud solution provider relationship.

Korisnik može da prihvati relaciju ako je ta osoba:

 • je na Office 365 globalnog administratora.

 • Nije na postojeću distribucija ili CSP klijenta.

 • je postojećeg kupca savetnika.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×