Označavanje tima kao omiljenog ili uklanjanje iz omiljenih

Označavanje tima kao omiljenog ili uklanjanje iz omiljenih

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da biste dodali u omiljene lokacije tima, idite na tim ime i kliknite na dugme Još opcija Dugme Još opcija > omiljeno. U tim se sada pojavljuje na spisku timovima.

Ako znate da ste član tima, ali ne vidite na spisku timovima, kliknite na dugme još na dnu liste.

Uklanjanje tima iz omiljenih lokacija

Da biste uklonili svoje omiljene lokacije tima, idite na tim ime i kliknite na dugme Još opcija Dugme Još opcija > Ukloni omiljene. Ovo je sjajan način da očistite liste i sakrili timova koji nisu aktivni. Zapamtite, unfavoriting tima će ga uklonili iz spiska timovima, ali uvek možete access ili omiljene ponovo tako što ćete kliknuti na dugme još na dnu liste timovima.

Kada vam omiljene tima, koji se pojavljuje na spisku timovima.

Omiljeni ili uklanjanje iz omiljenih stavki tima, dodirnite timovima Dugme Teams i idite na dnu liste timovima. Dodirnite stavku Pogledajte sve timovima. Zatim tapnite na stavku Omiljene Izbor omiljene stavke za tim koji želite.

Kada vam omiljene tima, koji se pojavljuje na spisku timovima.

Omiljeni ili uklanjanje iz omiljenih stavki tima, dodirnite timovima Dugme Teams i idite na dnu liste timovima. Dodirnite stavku svim timovima. Zatim tapnite na stavku Omiljene Izbor omiljene stavke za tim koji želite.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×