Označavanje planova kao omiljenih

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako radite na mnogo različitih planova u isto vreme, to može biti korisno da biste označili neke od njih kao omiljene lokacije, čineći ih lakšim za pristup i proveriti na prvi pogled. Zašto ne mogu da označim neke od planove kao omiljene lokacije?

Da biste označili plan kao omiljen, postavite pokazivač na njega u Čvorištu planera, izaberite tri tačke, a zatim odaberite stavku Dodaj u omiljene. Time se plan premešta na listu Omiljeni planovi.

Kliknite na tri tačke na plan iz čvorišta, a zatim izaberite stavku Dodaj u omiljene lokacije

Kada dodate plan kao omiljeni:

  1. On se pojavljuje na vrhu Čvorišta planera uz neke informacije o toku.

  2. Dodaje se na listu planova sa leve strane, što vam olakšava da pređete na njega sa nekog drugog plana.

Omiljene lokacije postavlja plan u okviru omiljene planovi

Da biste uklonili plan iz omiljenih stavki, postavite pokazivač na njega u Čvorištu planera, izaberite tri tačke, a zatim odaberite stavku Ukloni iz omiljenih. Time se plan premešta nazad na listu Svi planovi.

Kliknite na dugme Ukloni iz omiljenih lokacija da biste vratili plana na sve planove

Vidite planove koje niste označili?

Lista omiljenih stavki se deli u svim proizvodima koji koriste Office 365 grupe. Na primer, ako ste grupu označili kao omiljenu u programu Outlook, i plan za tu grupu će se navesti kao omiljen u usluzi Planner. Isto važi i za planove koje označite kao omiljene u usluzi Planner – grupe za te planove će se pojaviti kao omiljene stavke u programu Outlook, usluzi OneDrive i na svakom drugom mestu gde koristite Office 365 grupe.

Zašto ne mogu da označim neke od planove kao omiljene lokacije?

Ako vaša organizacija ne koristi Exchange Online za vaš nalog, nećete moći da biste označili određene planove kao omiljene lokacije u Planner.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×