Outlook Web App Light > Otvori kao veb stranicu

Ako Outlook Web App izgleda kao na slici ispod, koristite light verziju programa Outlook Web App. Ako ste videli light verziju i niste je izabrali, to znači da koristite stari veb pregledač koji ne podržava redovnu verziju. Možda nećete moći da instalirate veb pregledač koji podržava redovnu verziju. Razgovarajte sa IT administratorom ili službom za pomoć da biste videli da li možete da instalirate noviju verziju veb pregledača.

Snimak ekrana u prijemnom sandučetu u programu Outlook Web App Light

Ovaj članak se odnosi na Outlook Web App koji koristi organizacija koja upravlja serverima e-pošte koji koriste Exchange Server 2013 ili 2010. Ako koristite Office 365 ili Exchange Server 2016, program e-pošte je Outlook na vebu. Pomoć u vezi sa programom Outlook na vebu potražite u članku Dobijanje pomoći za Outlook na vebu.

Možete koristiti opciju Otvorite kao veb stranicu ili (Otvorite u pregledaču) za konvertovanje i otvaranje nekoliko uobičajenih tipova priloga u vidu veb stranice.

Da biste otvorili prilog u njegovom originalnom formatu, kliknite na vezu na vrhu veb verzije priloga.

  1. Da biste sačuvali prilog u originalnom formatu, kliknite desnim tasterom miša na naslov priloga na vrhu veb stranice i izaberite stavku Sačuvaj cilj kao.

  2. Odaberite gde želite da sačuvate prilog.

  3. Kliknite na dugme Sačuvaj.

Da biste odštampali prilog koji ste otvorili kao veb stranicu, kliknite desnim tasterom miša na naslov priloga na vrhu veb stranice i izaberite stavku Odštampaj cilj.

Tipovi priloga koji mogu da se otvore kao veb stranice uključuju:

  • Word: .doc i .docx

  • Excel: .xls i .xlsx

  • PowerPoint: .ppt i .pptx

  • Adobe Acrobat: .pdf

Više informacija o radu sa prilozima potražite u članku Šta se dešava sa prilozima?

Da biste saznali više o jednostavnijoj verziji programa Outlook Web App, kao što je kako da se vratite na standardnu verziju ili koje funkcije i ograničenja postoje, pogledajte članak Outlook Web App Light

Outlook Web App Light > Pošta

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×