Outlook klijent Menadžer za najčešća pitanja

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Outlook klijent Menadžer za radi u programu Outlook da biste pratili istoriju komunikacije klijenta, pomažu da ostanete u toku zadatke, kao i pomaganje u održavanju odnosi sa klijentima. Outlook klijent Menadžer za i njen mobilni pratilac aplikacije uključene su u bez dodatnih troškova u Office 365 Business Premium planove.

Pogledajte odgovore na većinu uobičajena pitanja o programu Outlook klijent menadžer. Da biste pronašli dodatne teme pomoći, koristite polje za pretragu Office pomoć u gornjem desnom uglu ekrana.

Prvi koraci uz Outlook Customer Manager

Ako vaš Office 365 plan podržava Outlook klijent menadžera, možete da je pronađete tako što ćete odabrati programski dodaci iz okna za navigaciju ili tako što ćete izabrati Outlook klijent Menadžer za dugme na traci.

Ekran dobrodošlice u programu Outlook Customer Manager

Više informacija potražite u članku Prvi koraci sa Menadžerom za Outlook klijenta i Uvoz podataka u Menadžer za Outlook klijenta.

Rad sa Menadžerom za Outlook klijenta

Kada ste pristupili Outlook klijent Menadžer po prvi put, da ste spremni da započnete Kreiranje kontakata, preduzeća, i dogovore. Možete da prijavljivanje aktivnosti kao što su sastanke i telefonske pozive i dodavanje dokumenata u Outlook klijent Menadžer za stavke.

Outlook klijent Menadžer za sve vaše aktivnosti sa svojim odgovarajući kontakt, preduzeća, ili posao, pa ih možete brzo naći veze i danas ekrana nudi fokusirani prikaz predstojeće aktivnosti, primamljive poslove i zadatke. Takođe pomaže vam da prefill informacije o preduzeću pomoću usluge Bing.

Prikazivanje stavki na Focused

Prilagođavanje i deljenje sa Menadžerom za Outlook klijenta

Kada Vašem poslovanju potrebne promene, možda ćete želeti da dodate polja ili promenite valute. Takođe ćete hteti da Deljenje informacija sa kolegama.

Verovatno koristite više sistemi od samo CRM za upravljanje poslovanjem. Outlook klijent Menadžer za ima integrisan sa Microsoft tok, tako da možete da kreirate tokove posla između aplikacijeintegrisan sa Microsoft Flow, tako da možete da kreirate tokove posla između aplikacije i da vidite sve podatke u programu Outlook.

Povratne informacije o Outlook klijent upravljač

Ako imate povratne informacije u Outlook klijent menadžera, pogledajte članak Outlook klijent Menadžer za povratne informacije forumu.

Potrebna vam je pomoć?

Ako vam je potrebna podrška za Menadžer za Outlook klijent, obratite se Office 365 administratoru za tehničku podrškuili potražite odgovore na uobičajena pitanja na forumima zajednice.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×