Outlook Customer Manager – najčešća pitanja

Outlook menadžer klijenata radi u programu Outlook za praćenje istorije komunikacije klijenata, pomaže vam da budete ažurni na zadacima i da pomognete u održavanju relacija sa klijentima. Outlook menadžer za klijente i njegova aplikacija za mobilne korisnike uključeni su bez dodatnog troška u Microsoft 365 Business Standard planovima.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Pogledajte odgovore na najčešća pitanja o programu Outlook Customer Manager. Da biste pretražili dodatne teme pomoći, koristite polje Pretraga pomoći za Office u gornjem desnom uglu ekrana.

Prvi koraci uz Outlook Customer Manager

Ako Microsoft 365 plan podržava Outlook Manager, možete da ga pronađete tako što ćete izabrati programske dodatke iz okna navigacije ili tako što ćete kliknuti na dugme menadžera klijenta klijenta na traci.

Ekran dobrodošlice u programu Outlook Customer Manager

Više informacija potražite u člancima Prvi koraci uz Outlook Customer Manager i Uvoz podataka u Outlook Customer Manager.  

Rad sa programom Outlook Customer Manager

Kada prvi put pristupite programu Outlook Customer Manager, spremni ste da počnete da kreirate kontakte, preduzeća i ponude. Možete da evidentirate aktivnosti kao što su sastanci i telefonski pozivi i dodate dokumenata u Outlook Customer Manager stavke.

Outlook Customer Manager povezuje sve vaše aktivnosti sa odgovarajućim kontaktom, preduzećem ili ponudom kako biste mogli brzo da ih pronađete, a ekran „Danas“ nudi fokusirani prikaz predstojećih aktivnosti, najboljih ponuda i zadataka. On vam pomaže i da unapred popunite informacije o preduzeću koristeći Bing.

Prikažite stavke u fokusu

Prilagođavanje programa Outlook Customer Manager i deljenje pomoću njega

Kada vašem preduzeću bude potrebna promena, možete da dodate polje ili promenite valutu. Takođe možete da delite informacije sa kolegama.

Za poslovanje verovatno koristite još sistema pored CRM-a. Outlook Customer Manager je integrisan sa uslugom Microsoft Flow, pa možete da kreirate tokove posla između aplikacijaintegrisan sa uslugom Microsoft Flow, pa možete da kreirate tokove posla između aplikacija i vidite sve svoje podatke u programu Outlook.

Povratne informacije o programu Outlook Customer Manager

Ako imate povratne informacije o programu Outlook Customer Manager, pogledajte forum za povratne informacije o programu Outlook Customer Manager.

Potrebna vam je pomoć?

Ako vam je potrebna podrška za Outlook Manager klijenta, obratite se Microsoft 365 administratoru za tehničku podršku ili potražite odgovore na uobičajene probleme na forumima naše zajednice.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×