Outlook.com Premium je zatvoren za nove pretplatnike

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Outlook.com Premium nudi kao samostalni pretplatu?

Ne, Outlook.com Premium samostalne ponude je zatvorena za nove pretplatnika.

Outlook.com Premium samostalne ponude je zatvoren za nove pretplatnike 2017 oktobar. Mnoge pogodnosti u samostalne pretplate su sada uključenim pretplate na Office 365 Home i Office 365 Personal.

Kako da nadogradim Premium?

Posetite Poređenje Microsoft Office proizvoda da biste videli kako možete da podesite na najbolji iz Office 365 Home i Office 365 Personal. Saznajte više o poboljšanom Outlook.com funkcije koje su dostupne za Office 365 mogu.

Već imate da Office 365 Home ili Personal. Mogu da podesim personalizovanih e-adresa?

Da, mi smo procesu snima mogućnost za Office 365 Home i lične pretplatnika da biste podesili personalizovanih e-adresu na pomoću GoDaddy domena. Saznajte više o tome kako da Nabavite personalizovanih e-adresu u usluzi Office 365.

Napomena: Nisu neke funkcije u Outlook.com Premium prilagođene domene koji se uključeni u Office 365 iskustva. Ako trenutno imate personalizovanih e-adresu kroz Outlook.com Premium, preporučujemo da čuvaju pretplate aktivni i ne menja konfiguracije.

Informacije za postojeće Outlook.com Premium pretplatnika

Trenutni pretplatnici možete da obnovite pretplatu i primaju iste prednosti.

Da. Trenutni pretplatnici mogu da obnove pretplate i da nastave da dobijaju iste prednosti. 

Idite na stranicu https://premium.outlook.com i izaberite Prijavite se u gornjem desnom uglu stranice.

Zbog specijalne promotivne cene na Outlook.com Premium ponudu, ne dajemo refundaciju za mesece koji ostaju na postojećim pretplatama.

Da, možete da se prijavite za Office 365 Home ili Office 365 Personal na sajtu products.office.com.

NAPOMENA: Personalizovana funkcija adrese e-pošte za Outlook.com Premium nije dostupna u Office 365 Home ili Office 365 Personal pretplatama.

Da, nastavićemo da podržavamo trenutne Outlook.com Premium klijente sa prilagođenim domenom. Nastavite da obnavljate svoju Outlook.com Premium pretplatu i obnova domena će automatski biti uključena u vašu godišnju pretplatu.

Radimo na rešenju koje će vam omogućiti da prenesete domen drugim dobavljačima. Za sada trebalo bi da nastavite sa obnavljanjem pretplate na Outlook.com Premium da biste zadržali kontrolu domena, kao i da nastavite da koristite personalizovanu adresu e-pošte.

Idite na Outlook.com Premium najčešća pitanja za pomoć u vezi sa nalogom.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Za pomoć sa Outlook.com, izaberite stavku ? na vrhu prozora Outlook.com.

Pomoć za Microsoft nalog ili pretplate, posetite Pomoć za Microsoft nalog.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×