Otvaranje liste zadataka u programu Project ili Excel

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada dodate zadatke na lokaciju, možda ćete želeti da podatke liste zadataka premestite izvan SharePoint lokacije u Project ili Excel.

Otvaranje liste zadataka u programu Project

Iako jednostavan projekat možete da planirate korišćenjem liste zadataka, neki projekti zahtevaju složenije planiranje. Listu zadataka možete da otvorite u programu Microsoft Project Professional 2013, Microsoft Project Online Professional ili Microsoft Project Online Premium, ako imate bilo koji od tih proizvoda.

Da biste listu zadataka otvorili u programu Project, kliknite na Zadaci na traci za brzo pokretanje da biste videli stranicu Zadaci. Na kartici Lista, u grupi Povezivanje i izvoz, kliknite na dugme Otvori pomoću programa Project.

Napomena: Kada otvorite listu zadataka u projektu, možete da radite na projektu na obe lokacije i održavanje podataka. Međutim, ako kasnije odlučite da investira u Microsoft Project Server 2013, možda ćete biti dodatni koraci potrebni da biste dobili podatke liste zadataka radi ispravno. Više informacija potražite u članku Uvoz dodatnih podataka SharePoint liste zadataka u programu Project Server 2013. Ako investira u Project Server 2013 ili ako počnete da koristite Project Web App za Project Online, možda vam biti korisno da pročitate Pregled: prikaz SharePoint liste zadataka u programu Project Web App.

Vrh stranice

Izvoz podataka liste zadataka u program Excel

Možda ćete nekad radije hteti da sa listom zadataka radite u programu Excel. Podatke liste zadataka možete lako da izvezete u Excel na stranici Zadaci. Na kartici Lista, u grupi Povezivanje i izvoz kliknite na dugme Izvezi u Excel. Na taj način ćete listu zadataka otvoriti u programu Excel tako da podaci budu povezani. Ako je zadatak na listi zadataka ažuriran, podaci u Excel radnom listu biće ažurirani kada sledeći put bude otvoren ili osvežen. To može pomoći da napravite neke jednostavne izveštaje ili da istovremeno pratite više projekata.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×