Otvaranje Exchange kontakata druge osobe

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ova funkcija zahteva da koristite Microsoft Exchange Server 2000, Exchange Server 2003 ili Exchange Server 2007 nalog. Većina kućnih i ličnih naloga ne koriste Microsoft Exchange. Za više informacija o Microsoft Exchange nalozima i o tome kako utvrditi na koju verziju sistema Exchange se vaš nalog povezuje pogledajte veze u odeljku „Takođe pogledajte“.

Iz Okno za navigaciju možete brzo da pregledate deljene podrazumevane Microsoft Exchange kontakte druge osobe.

 1. U fascikli Kontakti izaberite stavku Otvaranje deljenih kontakata.

  Dijalog „Otvaranje deljenih kontakata“

 2. U polje Ime upišite ime ili kliknite na dugme Ime da biste ga izabrali iz adresara.

 3. Kliknite na dugme U redu.

  Prilikom prvog pristupanja deljenoj fascikli Kontakti, fascikla Kontakti se dodaje u okno za navigaciju. Kada sledeći put budete želeli da pregledate deljenu fasciklu Kontakti, moći ćete da je izaberete u oknu za navigaciju.

  Ako želite da otvorite fasciklu Kontakti neke druge osobe koja vam nije dala dozvolu za njeno pregledanje, Outlook će vas upitati da li od te osobe želite da zatražite potrebnu dozvolu. Ukoliko kliknete na dugme Da, automatski će se otvoriti e-poruka sa pozivom za deljenje. U poruci se od te osobe zahteva da svoju fasciklu Kontakti podeli sa vama, a postoji i mogućnost da vi sa tom osobom podelite svoju podrazumevanu fasciklu Kontakti.

  Zahtev za deljenje fascikle „Kontakti“

Napomena: 

 • U mogućnosti ste da otvorite samo podrazumevanu fasciklu Kontakti. Čak i ako je neka osoba kreirala dodatnu fasciklu za kontakte, možete da otvorite samo podrazumevanu fasciklu Kontakti.

 • Da biste iz okna Ostali kontakti uklonili fasciklu za kontakte, desnim tasterom miša kliknite na ime fascikle, a zatim izaberite stavku Ukloni iz ostalih kontakata.

 • Vlasnik stavki kontakata određuje ko može da pregleda stavke i da ih promeni.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×