Otvaranje Excel 2013 radnih svezaka u verzijama programa Excel 97-2003

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Imajte na umu da ovaj članak je koji se povlačenje uskoro. Microsoft Office Compatibility Pack za Word, Excel i PowerPoint formate datoteka više nije dostupna za preuzimanje.

Ako vam neko pošalje Excel 2013 radnu svesku, a vi imate neku stariju verziju programa Excel, koristite paket kompatibilnosti da biste otvorili Excel 2013 radne sveske (*.xlsx ili *.xlsm) direktno u svojoj verziji programa Excel bez potrebe za nadogradnjom.

  1. Preuzmite i instalirajte paket Microsoft Office Compatibility Pack za Word, Excel i PowerPoint formate datoteka.

  2. Otvorite Excel 2013 radnu svesku u starijoj verziji programa Excel.

Paket kompatibilnosti vam omogućava da uredite radnu svesku i možete je sačuvati u starijem formatu datoteke (*.xls ili *.xlm).

Napomena: Funkcije i oblikovanja specifična za program Excel 2013 možda neće biti prikazani u starijim verzijama programa Excel, ali su i dalje dostupni kada radnu svesku sačuvate u starijoj verziji i ponovo otvorite u programu Excel 2013.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×