Otvaranje dokumenata u alatki za dokumente

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Dokument uskladišten u alatki za dokumente možete otvoriti ako je na računaru instalirana aplikacija koja podržava njegov tip datoteke.

Ako pokušate da otvorite dokument sa nepodržanim tipom datoteke, prikazuje se dijalog Otvaranje pomoću u kojem se od vas traži da navedete program koji treba koristiti. Više informacija o dijalogu Otvaranje pomoću potražite u dokumentaciji za Windows.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Otvaranje dokumenata u biblioteci dokumenata SharePoint radnog prostora

Otvaranje dokumenata u alatki za dokumente u Groove radnom prostoru

Otvaranje dokumenata iz biblioteke dokumenata SharePoint radnog prostora

  1. Da biste otvorili dokument, kliknite dvaput na njega.

  2. Ako želite, uredite i sačuvajte datoteku u aplikaciji.

Ako sačuvate promene u dokumentu, SharePoint Workspace će pokušati da otpremi promene u dokumentu na SharePoint server tokom sledeće sinhronizacije.

Savet: Ako ne želite SharePoint radnog prostora da biste otpremili sačuvanu izmena u svakom sinhronizaciju, odjavite dokument pre nego što ga otvorite.

Imajte u vidu da mogućnošću da otpremate promene upravljaju dozvole koje imate na SharePoint lokaciji. Ako nemate dozvole za uređivanje, nećete moći da otpremite ažuriranu verziju dokumenta i prikazaće se greška pri otpremanju dokumenta. Poruka o grešci obezbeđuje opcije koje vam omogućavaju da otklonite grešku. U većini slučajeva će najbolja opcija biti da uređenu datoteku sačuvate kao novu datoteku na računaru.

Vrh stranice

Otvaranje dokumenata iz alatke za dokumente u Groove radnom prostoru

  1. Da biste otvorili dokument, kliknite dvaput na njega.

  2. Ako želite, uredite i sačuvajte datoteku u aplikaciji.

    Sačuvane promene se odmah sinhronizuju u alatki za dokumente i šalju drugim članovima radnog prostora.

Vrh stranice

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×