Otključavanje odeljaka zaštićenih lozinkom u programu OneNote Online

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada pokušate da biste pristupili beleškama u odeljku u programu OneNote Online koji je zaštićen lozinkom, možda će se poruka o grešci koje vas obaveštava da nije moguće otvoriti u odeljku. To znači da onaj ko poseduje radite u deljenoj beležnici (ili drugi autor) zaključao u odeljku.

Ako vam je potrebna da biste prikazali ili radili u zaštićenom beleške, možda ćete morati da se obratite toj osobi da biste dobili lozinku za taj odeljak.

Da biste otvorili odeljka zaštićena lozinkom, uradite sledeće:

  1. U programu OneNote Online, kliknite na ime zaštićenog odeljka koji pokušavate da otvorite.

  2. Kada vam OneNote kaže da je odeljak zaštićene lozinkom, pritisnite taster Enter na tastaturi (ili kliknite na poruku uz pomoć miša).

  3. Kada budete upitani, unesite lozinku da biste otključali odeljak.

Otključane zaštićenih odeljaka će ostati otključane dok radite na njima. Međutim, ako ste skloni se nakratko ili zatvorite OneNote Online, u odeljku će automatski zaključan ponovo i moraćete da ponovo unesite lozinku kada sledeći put pokušate da biste pristupili beleškama u njemu nalaze.

Ako želite da promenite trenutnu lozinku za zaštićeni odeljak ili ako želite da zaštitite odeljak koji nije zaključan pre, moraćete da otvorite beležnicu u jednu OneNote na radnoj površini ili mobilne aplikacije navedene ispod:

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×