Otklanjanje neusaglašenosti u centru za otpremanje

Napomena: Ovaj članak je odradio svoj posao i uskoro će biti obustavljen. Da biste sprečili poruku „Stranica nije pronađena“, uklanjamo veze za koje znamo. Ako ste kreirali veze do ove stranice, uklonite ih i zajedno ćemo održati veb povezanim.

Ako drugi korisnik izvrši promene na dokumentu na serveru dok radite na njemu, možda ćete dobiti obaveštenje o grešci kada pokušate da otpremite datoteku. Kada se to desi, a promene na serveru ne mogu da se objedinjuju sa lokalnom kopijom, prozor razrešavanje neusaglašenosti omogućava vam da prikažete i izaberete verziju datoteke koju želite da zadržite.

Da biste otvorili prozor razrešenih neusaglašenosti , izaberite stavku Izbor iz menija " rešavanje problema" u Microsoft Office centru za otpremanje. Zatim možete da odaberete neku od sledećih opcija:

  • Zadrži verziju servera    Promene koje ste napravili u kopiji datoteke. Kada sledeći put otvorite datoteku, verzija servera će biti otvorena.

  • Zadrži moju verziju    Zamenjuje verziju datoteke na serveru pomoću promena.

  • Zadrži obe verzije    Čuva kopiju promena kao rezervnu kopiju i otvara verziju servera datoteke.

  • Prikaz moje kopije    Omogućava vam da vidite svoju verziju datoteke tako što ćete je otvoriti samo za čitanje, što će vam pomoći da odaberete koju verziju ćete zadržati.

  • Prikaži kopiju servera    Omogućava vam da vidite verziju datoteke na serveru tako što ćete je otvoriti samo za čitanje, što će vam pomoći da odaberete koju verziju ćete zadržati.

Napomena:  Kada se Microsoft Office datoteka koja ne podržava poređenje i objedinjavanje otvori za uređivanje, datoteka će biti zaključana da bi se sprečili drugi autori da izvrše promene. To će sprečiti pojavljivanje otpremanja. Međutim, ako postanete povezani sa serverom ili otvorite datoteku iz centra za otpremanje dok ste iskljuиeni, ovaj Zaključaj možda neće moći da dozvoli drugim korisnicima da uređuju pristup datoteci i ovu grešku.

Vrh stranice

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×