Otklanjanje greške 0xE4010641(Mreža je isključena) u programu OneNote

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako vidite kôd greške 0xE4010641, OneNote ne može da sinhronizuje neke od beležnica jer je veza sa mrežom prekinuta ili mrežna lokacija na kojoj su uskladištene beležnice nije dostupna.

Najverovatnije je Beležnica uskladištena u usluzi OneDrive, SharePoint ili lokalne mrežnu lokaciju. Kada OneNote možete da pristupite ovim lokacijama, to može biti zbog nekog od sledećih razloga:

  • Možda nailazite na privremene probleme u povezivanju sa mrežom ili serverom. Sačekajte nekoliko minuta i pokušajte ručno da sinhronizujete beležnice. To možete uraditi tako što ćete pritisnuti kombinaciju tastera SHIFT+F9 ili kliknuti na dugme Sinhronizuj odmah u dijalogu Status sinhronizacije beležnice.

  • Server gde su beležnice uskladištene je privremeno van mreže. Ako se sinhronizujete sa SharePoint lokacijom ili lokalnom mrežnom deobom u organizaciji, neka osoba je možda isključila računar ili ga spustila radi održavanja. Proverite da li možete da pristupite osnovnoj adresi servera ili razgovarajte sa SharePoint ili IT administratorom da biste potvrdili ili prijavili problem.

  • Beležnice se više ne postoji na lokaciji na mreži. To se može dogoditi ako vi (ili nekom drugom sa dozvolama za beležnicu) izbrisane datoteke beležnice sa servera. Ako je Beležnica uskladištena na OneDrive, idite na OneDrive matičnu stranicu, prijavite se (ako to bude zatraženo), a zatim proverite da li i dalje postoji beležnicu. Ako niste sigurni o kojoj je Beležnica uskladištena, izaberite stavke datoteka > informacije u programu OneNote 2013 da biste pronašli adresu beležnice.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×