Otkazivanje toka posla koji je u toku

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako dođe do greške sa tokom posla u ili tok posla se ne odaziva kada korisnici proslede informacije o zadatku, tok posla se može otkazati. Kada otkažete tok posla, tok posla je status podešen na otkazano i svi zadaci koje je tok posla kreirao se brišu.

Da biste otkazali tok posla, morate imati dozvolu „Upravljanje listama”.

  1. Ako lista ili biblioteka koja sadrži stavku za koju želite da otkažete tok posla nije već otvorena, izaberite njeno ime na traci „Brzo pokretanje“.

    Ako se ne pojavi ime liste ili biblioteke, izaberite stavku Prikaz celog sadržaja lokacije i zatim kliknite na ime liste ili biblioteke.

  2. Postavite pokazivač na dokument ili stavku obuhvaćenu tokom posla, kliknite na strelicu kada se pojavi, a zatim izaberite stavku Tokovi posla.

  3. U odeljku Tokovi posla koji se izvršavaju kliknite na ime toka posla koji želite da otkažete.

  4. Na stranici „Status toka posla”, u odeljku Informacije o toku posla kliknite na vezu Odmah prekini ovaj tok posla.

    Napomena: Ako se veza odmah prekini ovaj tok posla ne pojavi, nemate odgovarajuće dozvole za izvršavanje ovog zadatka. Obratite se administratoru ako treba da otkažete tok posla.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×