Osposobili osobe da rade na daljinsko upravljanje

Osposobili osobe da rade na daljinsko upravljanje

Rad nas često udaljava od kancelarije do stvari kao što su konferencije i sastanci klijenata. Kada zaposleni rade na daljinu, potreban im je lak način da se postaraju da pristupe svom radu i ostanu u kontaktu sa kolegama.  

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji  

Kada sačuvaju dokumente u usluzi OneDrive ili sistemu SharePoint, zaposleni koji su udaljeni od sistema Office uvek će imati pristup najnovijoj verziji. Ako rade van mreže, OneDrive će automatski sinhronizovati datoteke kada se sledeći put vrate na mrežu. Kompanije koriste SharePoint kao skladište za skladištenje svih najnovijih dokumenata i resursa koje osobe trebaju. 

Uz Office 365 možete biti sigurni da su informacije sa kojima zaposleni rade bezbedne bez obzira na to gde idu. Uz Azure zaštitu informacija možete da klasifikujete podatke na osnovu osetljivosti i da ga šifrujete da biste upravljali ko ima pristup. 

Pomoću Office 365 aplikacija za iOS ili android, kao što su Word i PowerPoint, zaposleni mogu lako da ostanu povezani. Mogu da pristupe dokumentima iz OneDrive i pregledaju ili uređuju dokumente sa telefona.

Istaknute stavke

  • Uredite i Redigujte rad van mreže sinhronizujte dokumente sa uređajima.

  • Bezbedno delite informacije sa saradnicima i menadžerima u programu "polazak".

  • Zaposleni mogu da rade sa bilo kog mesta na bilo kom uređaju.

Saznajte više

Omogućene daljinske radnike

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×