Osobe koje nisu CDN-omogućen projekcije slajdova biblioteke slika SharePoint web segmenta više ne vrši se prebacivanje automatski nove slike

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Rezime

Veb segment projekcije slajdova biblioteke slika u sistemu Microsoft SharePoint Online omogućava korisnicima da prikažete skup slike iz biblioteke slika. Korišćenjem web segmenta projekcije slajdova biblioteke slika, možete da omogućite posetiocima u SharePoint stranicu da biste se kretali kroz skup slika jedan po jedan.

Poznato funkcionalnost Veb segmenta je funkciju „automatski rotiranje kroz slike”. Ovo omogućava posetiocima podesite interval za stranicu da biste automatski prelazak kroz biblioteke slika.

U okviru nedavne update u Office 365 koja je trenutno primenjena, mogućnost da se automatski prebaci na nove slike je koji se ukinut za biblioteke koje ne sadrže sadržaja isporuke mreže (CDN) omogućena. To znači da automatska reprodukcija funkcionalnost za postojeće Veb lokacije neće funkcionisati za projekcije slajdova biblioteke slika Veb segmenata.

BELEŠKU: Ručno upotrebljenih dugmad za sledeće i prethodne će nastaviti da biste se kretali kroz slike kao što je očekivano bez obzira na to da li je povezan biblioteke u biblioteci slika omogućen CDN.

Ova promena će prednost nedavno objavljene CDN mogućnosti SharePoint za Veb segment za veze do biblioteke slika i pomaže poboljšati performanse više više SharePoint lokacija.

Više informacija

Da biste koristili CDN zajedno sa Veb segmenta projekcije slajdova biblioteke slika, SharePoint Online administrator zakupca morate da omogućite na CDN unutar vaše Office 365 stanarskih.

Nakon što CDN mogućnost je konfigurisan, možete da radite sa administratora zakupca da biste omogućili privatne CDN za biblioteke slika koje želite da koristite kao izvor za vaš automatski rotirati Veb segment. Da biste to uradili, administrator morate da pokrenete dodatne skripte za biblioteke slika izvor.

Uputstva i uputstva o tome kako da omogućite na CDN i kreirate privatne CDN potražite Opšte dostupnost Office 365 CDN.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×