Osnovni podaci o nesačuvanim izmenama

Tokom uređivanja slika u programu Microsoft Office Picture Manager, nesačuvane izmene se zapisuju kako biste lakše pratili vaše uređivanje.

Prikazivanje izmena    Fascikla Nesačuvane izmene je prikaz svih izmena koje ste načinili na slikama. Omogućava vam da vidite sve slike koje ste izmenili, ukoliko niste zatvorili program Picture Manager, bez obzira na to gde su slike uskladištene. U oknu Prečice za slike potražite fascikle čija su imena podebljana ako želite da vidite sve izmene na određenoj lokaciji. U fasciklama će, unutar zagrada, biti prikazati i broj slika koje niste sačuvali. Unutar fascikli pojedinačna imena uređenih datoteka će biti podebljana i označena zvezdicom.

Čuvanje izmena     Picture Manager dozvoliće da sačuvate kopiju slike ili da original zamenite uređenom verzijom. Sliku možete da sačuvate čim završite uređivanje ili kasnije, ukoliko niste zatvorili program Picture Manager. Za čuvanje izmena izabranih slika dostupne su sledeće opcije:

  • Sačuvaj zamenjuje originalnu sliku uređenom.

  • Sačuvaj sve zamenjuje sve originale izmenama koje ste načinili tokom sesije programa.

  • Sačuvaj kao čuva uređenu sliku kao novu datoteku slike. Možete izabrati i da sačuvate sliku sa imenom datoteke drugačijim od originalnog, kao i na drugoj lokaciji.

  • Izvezi čuva uređenu sliku sa drugim imenom datoteke, u drugom formatu datoteke ili na drugoj lokaciji.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×