Osnovni podaci o menjanju veličine objekta ili njegovom izrezivanju

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Promena veličine Kada izaberete objekat, regulatora veličine pojavi u uglovima i duž ivica pravougaonik za izbor. Možete da promenite veličinu objekta prevlačenjem regulatora ili možete da promenite veličinu preciznije tako što ćete navesti procenata za visinu i širinu objekta.

Menjanje veličine objekta prevlačenjem

Procentualno menjanje veličine objekta

Održavanje proporcija objekta prilikom menjanja njegove veličine

Izrezivanje Ako je objekat slika – na primer, na fotografiju, rasterska slikaili clip art kolekcija – možete da izrežete, to jest, skraćivanje vertikalne i horizontalne ivice za to. Fotografije su često izrezani da fokus pažnju na određene oblasti slike. Kako da biste izrezali sliku.

Vraćanje u prethodno stanje Možete da vratite slike koje ste izrezali ili promenite veličinu. Bez obzira na to koliko je puta slika je promenjena, Microsoft Graph čuva evidenciju o prvobitnu veličinu kada prvi put umetnuto je u grafikonu. Kako da biste vratili prvobitnu veličinu slike.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×