Organizovanje klipova u programu Microsoft Clip Organizer

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Sledeći saveti mogu da možete da pronađete lakše određene klipove, da li su klipovi su deo originalna Clip Organizer ili da li ste ih Clip Organizer kasnije dodali:

Microsoft Clip Organizer je povučen nakon izdanja Office 2010.

  • Stavite vaše klipove u barem jednu kolekciju. Možete da kreirate novu kolekciju, stavite klipove u kolekciju Omiljene lokacije ili bilo koje druge postojeće kolekcije koje ste kreirali ili koristite kombinaciju sledećih opcija.

  • Dodavanje ključnih reči klipove. Ključne reči koje vam omogućavaju da tražite svoje klipove, sastavite ključne reči koju ćete zapamtiti da koristite da biste pronašli klipove kasnije. Na primer, možete da dodate sledeće ključne reči na fotografiju kolega Džim, izvršeno prošle godine novogodišnju žurku: Džim, nove godine, proizvođača, događaji u kompaniji, kolege i tako dalje.

  • Unesite kratak natpis za vaše klipove. U programu Clip Organizer, natpis se pojavljuje u opisu alatke ćete dati pokazivač miša na klip.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×