Opozovite izbor

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ponekad kada ste izabrali više ćelija ili opsega u programu Excel, možete slučajno izaberite neke koje ne nameravate. Možete opozovite izbor bilo koje ćelije unutar izabranog opsega pomoću Alatke za izbor. Pritisnuti taster Ctrl , možete da kliknete ili kliknite na dugme i i-prevucite da biste opozvali izbor sve ćelije ili opsege u okviru izbor. Ako morate da ponovo izaberite bilo koju od ovih ćelija, i dalje držati taster Ctrl i ponovo izaberite te ćelije (za Mac, koristite taster Cmd ).

Izbor ćelije i deselection animacije

Napomena: Ova funkcija je dostupna u programu Excel za prozor ako imate Office 2019 ili ako imate Office 365 pretplatu. Ako ste pretplatnik na Office 365, Uverite se da imate najnoviju verziju sistema Office.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Možete uvek da postavite pitanje stručnjaku u zajednici Excel Tech Community, dobijete podršku u zajednici Answers community ili predložite novu funkciju ili poboljšanje na sajtu Excel User Voice.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×