Opoziv privilegija deljenja za spoljne korisnike

Kontrolna tabla spoljnog korisnika u Office 365 centru administracije vam daje kratak pregled svih korisnika izvan preduzeća koji su prihvatili pozivnice za pristup lokacijama u okviru vašeg zakupca.

Ovaj prikaz prikazuje sve spoljne korisnike kojima je dodeljen pristup vašim lokacijama, bez obzira na to ko ih je pozvao ili koje lokacije su pozvane za deljenje. Na toj kontrolnoj tabli možete da tražite određene korisnike ili da opozovete pristup koji je prethodno dodeljen pojedincima ili grupama korisnika. Kada opozovete privilegije pristupa sa ove O365 kontrolne table centra za administraciju, zamenjujete postavke na pojedinačnim lokacijama.

Opoziv privilegija deljenja

  1. Prijavite se u Office 365 koristeći poslovni ili školski nalog.

  2. Idite u Office 365 centar administracije.

  3. Izaberite stavke deljenje > spoljni korisnici.

  4. Potvrdite izbor u polju za potvrdu pored korisničkog naloga za koji ćete opozvati privilegije deljenja. Možete da izaberete više polja ako želite da uklonite nekoliko naloga istovremeno.

  5. Kliknite na ikonu Ikona korpe za otpatke korpe za otpatke.

  6. Kliknite na dugme Da kako biste potvrdili upozorenje o brisanju. Imajte na umu da kada kliknete na dugme „Da“, izabrani korisnici više neće imati pristup zakupcu. Sve veze za goste koje su pružene trajno će se onemogućiti.

    Poruka upozorenja prilikom brisanja naloga spoljnog korisnika

Ako biste radije da ostavite privilegije deljenja na mestu za određenog korisnika, ali želite da ih opozovete za pojedinačnu stavku, pročitajte sledeće članke.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×