Opcije skladištenja beležnice u programu OneNote za Windows 10

Opcije skladištenja beležnice u programu OneNote za Windows 10

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Uz OneNote za Windows 10, vaše beležnice postoje u oblaku – u usluzi OneDrive ili u sistemu SharePoint.

OneDrive je zasnovano na oblaku za skladištenje opcija koja je najbolja za ličnu upotrebu, dok SharePoint se obično koristi za veće organizacije. Svaki put kada kreirate novu beležnicu pomoću programa OneNote za Windows 10, ona se automatski skladišti u usluzi OneDrive. Ako želite novu beležnicu biti uskladišten na SharePoint ili Office 365, moraćete da ga kreirate verzije programa OneNote.

OneNote za Windows 10 podržava beležnice u programu OneNote 2010 – 2016 formatu. Ako imate beležnice kreirane sa starijim verzijama programa OneNote, kao što su OneNote 2007 ili programa OneNote 2003, prvo morate da ih konvertujete u format datoteke 2010 – 2016. Možete da konvertujete Beležnica iz programa OneNote 2013 ili 2016.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×