Opcije > Postavke jezika i vremenske zone

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Napomene: 

  • Ako se pitate zašto vidite osnovnu verziju programa Outlook Web App, kako da se vratite na standardnu verziju programa Outlook Web App ili sistema Office ili kako da koristite drugi program za e-poštu na mobilnom uređaju ili računaru, pročitajte članak Outlook Web App Light.

  • Ako niste sigurni koju verziju koristite ili ne možete da pronađete Podešavanje opcija koju tražite, pogledajte članak upoređivanje standardne i light verzija programa Outlook Web App.

Korišćenje jezika i datum i vreme formata stranice da biste promenili vremensku zonu, jezik i format vremena za Outlook Web App. Možete da odaberete listu dostupnih jezika i formata datuma i vremena. Postavke datuma i vremena prilagodite automatski zasnovana na jezik koji izaberete. Promene ove postavke stupe na snagu kada osvežite pregledač ili odjavite se i ponovo se prijavite.

Da biste došli na stranicu jezik i datum i vreme sa glavnom Outlook Web App stranice, idite u gornji ugao i odaberite Opcije, a zatim odaberite stavku Regionalne postavke sa liste u oknu za navigaciju.

Jezik

Ova postavka vam omogućava da promenite željene opcije jezika za aplikaciju Outlook Web App. Postavke jezika se prvo konfigurišu kada se prijavite na aplikaciju Outlook Web App prvi put. Kada se prijavite i odaberete postavke jezika za aplikaciju Outlook Web App, možete da koristite stranicu da biste izmenili postavke jezika.

Odaberi jezik Koristite padajuću listu da biste izabrali jezik koji želite da koristite.

Vremenska zona i formati datuma i vremena

Ove postavke vam omogućavaju da podesite formati datuma i vremena. Korišćenje liste trenutne vremenske zone i željene opcije stila datum i vreme da biste izabrali format za vreme i datum koji želite Outlook Web App da koristite. Konfigurisanje jezika postavka automatski prilagođava ove postavke. Međutim, menjanje ove postavke neće promeniti jezičke postavke.

Šta ako želim da saznam više?

Prvi koraci u programu Outlook Web App

Outlook Web App Light

Outlook Web App Light > Opcije

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×