Opcije > Postavke jezika i vremenske zone

Koristite starnicu Regionalne postavke da biste upravljali vremenskom zonom, jezikom i formatom vremena za Outlook Web App. Možete da odaberete sa liste dostupnih jezika i formata datuma i vremena. Postavke datuma i vremena se automatski prilagođavaju na osnovu jezika koji ste izabrali. Promene ovih postavki stupaju na snagu kad osvežite pregledač ili se odjavite i ponovo prijavite.

Ovaj članak se odnosi na Outlook Web App koji koristi organizacija koja upravlja serverima e-pošte koji koriste Exchange Server 2013 ili 2010. Ako koristite Office 365 ili Exchange Server 2016, program e-pošte je Outlook na vebu. Pomoć u vezi sa programom Outlook na vebu potražite u članku Dobijanje pomoći za Outlook na vebu.

Da biste došli na stranicu Jezik, datum i vreme sa glavne stranice Outlook Web App idite u gornji ugao i odaberite Opcije, zatim odaberite stavku Regionalne postavke sa liste u oknu za navigaciju.

Ova postavka vam omogućava da promenite željene opcije jezika za aplikaciju Outlook Web App. Postavke jezika se prvo konfigurišu kada se prijavite na aplikaciju Outlook Web App prvi put. Kada se prijavite i odaberete postavke jezika za aplikaciju Outlook Web App, možete da koristite stranicu da biste izmenili postavke jezika.

Odaberi jezik Koristite padajuću listu da biste izabrali jezik koji želite da koristite.

Ove postavke vam omogućavaju da podesite formate datuma i vremena.Koristite listu Trenutna vremenska zona da biste izabrali format datuma i vremena koje želite da koristite Outlook Web App. Postavka „Konfigurisanje jezika“ automatski prilagođava ove postavke. Međutim, menjanje ovih postavki neće promeniti postavku jezika.

Da biste saznali više o jednostavnijoj verziji programa Outlook Web App, kao što je kako da se vratite na standardnu verziju ili koje funkcije i ograničenja postoje, pogledajte članak Outlook Web App Light.

Outlook Web App Light > Opcije

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×