Opcije pošte

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako već koristite Microsoft Office InfoPath obrazaca za zadatke kao što je prosleđivanje sedmični izveštaji o statusu i ako koristite Microsoft Office Outlook 2007 za upravljanje e-porukama, InfoPath obrazaca za e-poštu može pomoći da unapredite procese koje koristite za saradnju i deljenje podataka. To je zato što možete da otvorite, popunite i prosledite InfoPath obrazaca sa unutar Office Outlook 2007, bez otvaranja programa InfoPath. Ako dobijete InfoPath obrasca e-pošte, možete da odgovorite na nju, prosledite ga i uskladištiti ga kao i sa drugim stavkama u Office Outlook 2007.

Koristite postavke u oknu zadataka Opcije pošte da biste izabrali željene opcije za slanje InfoPath obrasca za e-poštu.

Slanje e-pošte kao

Uredivi obrazac     Izaberite ovu opciju ako želite da svaki primalac primi uredivi primerak obrasca za e-poštu programa InfoPath i koji vam on(a) može vratiti popunjenog.

Napomena: Za slanje ili primanje InfoPath obrazaca za e-poštu u Microsoft Office Outlook 2007, Microsoft Office InfoPath 2007 mora biti instaliran na vašem računaru, a Office Outlook 2007 mora biti konfigurisana za slanje i primanje InfoPath obrazaca za e-poštu. Ako imate sledeće programe instaliran na vašem računaru i Office Outlook 2007 je konfigurisan za slanje InfoPath obrazaca za e-poštu, ali isto važi za primaoce u InfoPath obrazaca za e-poštu, obrasce koje šaljete koji će se prikazati te primaoci kao priloge e-poruke. Primaoci možete da sačuvate priloženu obrasce i ih otvorite pomoću programa InfoPath. Office Outlook 2007 je podrazumevano podešen za slanje i primanje InfoPath obrazaca za e-poštu. Da biste uključili InfoPath obrazaca za e-poštu ili isključite u dijalogu " Opcije " u Office Outlook 2007, kliknite na dugme Napredne opcije na kartici, a zatim potvrdite ili opozovite izbor u polju za potvrdu Omogući InfoPath obrazaca e-pošte u opcija dijalog.

Uključi predložak obrasca     Kada želite da korisnici popune i vrate vam e-poštom InfoPath obrasce, a predložak u vezi s tim obrascem nije uskladišten na deljenoj lokaciji kojoj korisnici mogu da pristupaju, izaberite ovu opciju da biste prilikom prosleđivanja obrasca za e-poštu programa InfoPath uključili i njegov predložak.

Snimak koji je samo za čitanje     Izaberite ovu opciju ako želite da svaki primalac primi InfoPath obrazac za e-poštu kao standardnu e-poruku. Ako InfoPath obrazac za e-poštu sadrži više od jednog prikaza, u poruku će biti uključen samo aktivni prikaz.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×