Opcije > Kalendar

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako se pitate zašto vidite osnovnu verziju programa Outlook Web App, kako da se vratite na standardnu verziju programa Outlook Web App ili sistema Office ili kako da koristite drugi program za e-poštu na mobilnom uređaju ili računaru, pročitajte članak Outlook Web App Light.

Light verzija programa Outlook Web App ima manje funkcija za upravljanje kalendarom od standardne verzije programa Outlook Web App. Na primer, možete da izvršite sledeće zadatke u light verziji:

  • Postaviti obaveštenja za podsetnike za sastanke i zakazane obaveze.

  • Prikazati ili odštampati nedeljni ili mesečni prikaz kalendara.

  • Promeniti boju ili raspored kalendara.

  • Deliti kalendar sa drugima.

  • Otvoriti kalendar koji je neko podelio sa vama.

Da biste došli do stranice sa opcijama kalendara iz glavne stranice aplikacije Outlook Web App idite u gornji ugao i odaberite Opcije, a zatim odaberite stavku Kalendar sa liste u oknu za navigaciju.

Pošto promenite postavke na ovoj stranici kliknite na dugme Sačuvaj da biste ih primenili.

U ovom članku

Opcije kalendara

Kalendar radne sedmice

Šta ako želim da saznam više?

Opcije kalendara

Prikaži brojeve sedmica Potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu ako želite da kalendar prikazuje broj pridružen nedelji. Ovo polje za potvrdu podrazumevano nije izabrano.

Prvi dan sedmice Koristite ovu listu da biste izabrali prvi dan radne sedmice. Na ovu postavku utiču odabrane opcije za jezik i lokalni standard. U američkoj varijanti engleskog, nedelja je podrazumevano izabrana.

Vrh stranice

Kalendar radne sedmice

Koristite ovaj odeljak da biste definisali vaše radne dane. Podrazumevani radni dani su od Ponedeljka do Petka. Takođe, možete da navedete kada počinje i kada se završava vaš dan.

Prikaži sedmicu kao Koristite sledeća polja za potvrdu da biste izabrali dane koje će biti uključeni u vašu radnu nedelju. Dane koje izaberete pojavljivaće se u kalendaru kao radni dani.

Vreme početka dana Koristite ovu listu da biste izabrali vreme u koje želite da započnete radni dan. Biranjem vremena početka dana obaveštavate druge korisnike kada počinje vaš radni dan tako da mogu da provere vašu dostupnost i planiraju sastanke.

Vreme završetka dana Koristite ovu listu da biste izabrali vreme u koje želite da završite radni dan. Biranjem vremena završetka dana obaveštavate druge korisnike kada se završava vaš radni dan tako da neće planirati sastanke nakon završetka vašeg radnog dana.

Vrh stranice

Šta ako želim da saznam više?

Da biste saznali kako da koristite kalendar, uključujući i kako da kreirate novi kalendar, preimenujete kalendar ili izbrišete, pogledajte članak Outlook Web App Light > kalendar.

Outlook Web App Light > Opcije

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×