Opcije > Automatski odgovori

Ovaj članak se odnosi na Outlook Web App koji koristi organizacija koja upravlja serverima e-pošte koji koriste Exchange Server 2013 ili 2010. Ako koristite Office 365 ili Exchange Server 2016, program e-pošte je Outlook na vebu. Pomoć u vezi sa programom Outlook na vebu potražite u članku Dobijanje pomoći za Outlook na vebu.

Koristite automatske odgovore uvek kada želite da obavestite osobe koje su vam slale e-poruke da nećete biti u mogućnosti odmah da im odgovorite. Nakon uključivanja automatskih odgovora, oni će biti poslati svakom pošiljaocu pojedinačno.

Da dođete do stranice Automatski odgovori sa glavne stranice aplikacije Outlook Web App, idite u gornji ugao i odaberite Opcije, a zatim stavku Automatski odgovori sa liste u okviru za navigaciju.

Pošto promenite postavke na ovoj stranici kliknite na dugme Sačuvaj da biste ih primenili.

Ne šalji automatske odgovore Izaberite ovu opciju da biste isključili automatske odgovore. Automatski odgovori su podrazumevano isključeni.

Pošalji automatske odgovore Izaberite ovu opciju da biste uključili automatske odgovore. Kada uključite automatske odgovore, odgovor se šalje e-porukama koje primite. Kada uključite ovu postavku, morate da unesete poruku sa automatskim odgovorom u okvir označen sa Pošalji jedan odgovor svakom pošiljaocu unutar organizacije uz sledeću poruku. Ako ne unesete poruku, pošiljaoci neće primiti automatski odgovor.

  • Šalji odgovore samo tokom ovog vremenskog perioda Izaberite ovu opciju ako želite da definišete vremenski period koji uključuje datume i vreme slanja automatskih odgovora. Koristite liste pored opcija Vreme početka i Vreme završetka da biste konfigurisali željene datume i vreme slanja automatskih odgovora pošiljaocima.

  • Zameni moju trenutnu spoljnu poruku sa automatskim odgovorom sledećom Potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu da biste zamenili vaš postojeći unutrašnji automatski odgovor novim tekstom koji ćete uneti u okvir za tekst koji sledi.

Pošalji poruke sa automatskim odgovorima spoljnim pošiljaocima Potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu da biste osim unutrašnjim pošiljaocima automatske odgovore poslali i spoljnim pošiljaocima. Odgovor koji unesete za spoljne pošiljaoce šalje se samo pošiljaocima izvan vaše organizacije. Ako ne unesete poruku, spoljni pošiljaoci neće primiti automatski odgovor.

  • Pošalji odgovore samo pošiljaocima iz mog spiska kontakata Izaberite ovu opciju ako želite da poruke sa automatskim odgovorima budu poslate samo onim spoljnim pošiljaocima iz vašeg spiska kontakata.

  • Pošalji odgovore svima iz moje organizacije Izaberite ovu opciju ako želite da automatski odgovori budu poslati svima izvan vaše organizacije. Ovim se uključuju ljudi iz vašeg spiska kontakata.

  • Zameni moju trenutnu spoljnu poruku sa automatskim odgovorom sledećom Potvrdite izbor u ovom polju za potvrdu da biste zamenili vaš postojeći spoljni automatski odgovor novim tekstom koji ćete uneti u okvir za tekst koji sledi.

Da biste saznali više o jednostavnijoj verziji programa Outlook Web App, kao što je kako da se vratite na standardnu verziju ili koje funkcije i ograničenja postoje, pogledajte članak Outlook Web App Light.

Outlook Web App Light > Opcije

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×