OneNote 2013 video zapisi i uputstva

Početni

Kreiranje prve OneNote 2013 beležnice

Pogledajte ove video zapise da biste saznali kako da koristite OneNote 2013. Počnite sa novom verzijom da biste videli kako se obavljaju svakodnevni zadaci.

Gledajte na internetu

Korišćenje tabela u programu OneNote

Pogledajte neke nove funkcije za tabele u programu OneNote 2013, uključujući dodavanje, oblikovanje i sortiranje tabele, kao i konvertovanje tabele u Excel unakrsnu tabelu.

Gledajte na internetu

Vebinar: Povratak u školu uz OneNote

U ovom video zapisu pokazaćemo studentima kako da podese i počnu da koriste OneNote. Pored toga, pokazaćemo postojećim OneNote korisnicima neke malo poznate savete i trikove za brzo hvatanje beležaka.

Pogledajtehttps://aka.ms/back123na mreži

Vebinar: Besplatan OneNote i nove alatke

Pre nego što se bacite na našu detaljnu obuku, pogledajte ovaj uvodni vebinar. Pokazaćemo vam kako OneNote može da bude beležnica za kuću, posao i školu na raznim uređajima. Pored toga, proći ćemo kroz mnoge nove alatke i aplikacije koje su se pojavile u martu 2014. Inače, OneNote se preuzima besplatno pa ćemo govoriti i o tome.

Pogledajtehttps://aka.ms/moreonenotena mreži

Vebinar: Onetastic za OneNote

Uz besplatan programski dodatak Onetastic možete da dodajete funkcije u verziju programa OneNote za računare. Pokazaćemo vam kako da ga preuzmete i isprobate u ovom snimku vebinara.

Pogledajtehttps://aka.ms/omer123na mreži

Pogledajte Centar za obuku za Office 365.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×