OneNote 2013 video zapisi i uputstva

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Početni

Kreiranje i organizovanje brzih beležaka (nearhiviranih beležaka)

Da li ponekad lepite veliki broj papirnih beležaka na monitor? OneNote 2013 vam pruža bolji način da se organizujete. Kad sledeći put padnete u iskušenje da uzmete lepljivu belešku, koristite brzu belešku umesto nje. Brze beleške su mini-verzije pravih OneNote stranica. One se automatski čuvaju u beležnici, a možete ih koristiti za zapisivanje beležaka dok radite.

Pogledajte na mreži (na engleskom Jeziku)https://support.office.com/en-us/article/1d8e6dd9-a43b-43c4-803b-6671587855dd

Kreiranje prve OneNote 2013 beležnice

Pogledajte ove video zapise da biste saznali kako da koristite OneNote 2013. Počnite sa novom verzijom da biste videli kako se obavljaju svakodnevni zadaci.

Gledajte na internetu

Oblikovanje beležaka

Brzo ste napravili neke beleške u programu OneNote 2013, ali sada želite da im poboljšate čitljivost, kako za sebe tako i za deljenje sa drugima. Pogledajte ovaj video zapis sa obukom da biste saznali kako da oblikujete tekst u programu OneNote 2013, uključujući prored, fontove i kopiranje oblikovanja pomoću četkice za oblikovanje.

Pogledajte na mreži (na engleskom Jeziku)https://support.office.com/en-us/article/22d7f88e-fbbc-46f9-bda3-8528473721fe

Oblikovanje stranica

Možete da oblikujete OneNote stranice da biste lakše hvatali beleške, saopštili ono što hoćete da kažete ili da biste beleškama jednostavno poboljšali izgled. Dodajte sliku i postavite je kao pozadinu, promenite boju stranice da biste napravili temu, dodajte redove na stranicu i sačuvajte stranicu kao predložak.

Pogledajte na mreži (na engleskom Jeziku)https://support.office.com/en-us/article/04ee93a7-0441-4a70-8fde-902e13c7ec2b

Korišćenje tabela u programu OneNote

Pogledajte neke nove funkcije za tabele u programu OneNote 2013, uključujući dodavanje, oblikovanje i sortiranje tabele, kao i konvertovanje tabele u Excel unakrsnu tabelu.

Gledajte na internetu (na engleskom Jeziku)https://support.office.com/en-us/article/08be44f4-f402-492c-9258-f2a554d4d44e

Vebinar: Povratak u školu uz OneNote

U ovom video zapisu pokazaćemo studentima kako da podese i počnu da koriste OneNote. Pored toga, pokazaćemo postojećim OneNote korisnicima neke malo poznate savete i trikove za brzo hvatanje beležaka.

Gledajte na internetu

Vebinar: Besplatan OneNote i nove alatke

Pre nego što se bacite na našu detaljnu obuku, pogledajte ovaj uvodni vebinar. Pokazaćemo vam kako OneNote može da bude beležnica za kuću, posao i školu na raznim uređajima. Pored toga, proći ćemo kroz mnoge nove alatke i aplikacije koje su se pojavile u martu 2014. Inače, OneNote se preuzima besplatno pa ćemo govoriti i o tome.

Gledajte na internetu

Srednji

Vebinar: Onetastic za OneNote

Uz besplatan programski dodatak Onetastic možete da dodajete funkcije u verziju programa OneNote za računare. Pokazaćemo vam kako da ga preuzmete i isprobate u ovom snimku vebinara.

Gledajte na internetu

Pogledajte kurseve obuke za ostale Office 2013 programe.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×