OneDrive je zaglavljen na „Obrada promena”

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako OneDrive prikazuje „Obrada promena” dugo, moguće je otvorena je datoteka na mreži, mnogo datoteka u red ili veoma velike datoteke sinhronizacije. Možda ćete videti „Obrada promena” iz sledećih razloga:

 • Otvori datoteku na mreži i koristite datoteke na zahtev. Označavanje datoteke kao „uvek dostupan” neće dovesti do ovo. Za više informacija, Pročitajte Office datoteka mogu sačuvati ako datoteke na zahtev je omogućena.

 • Vaš sinhronizujete veliki broj datoteka. Čak možete videti greške pri sinhronizaciji, ali to možete da rešite tako što ćete pauzirati i zatim nastavljanje sinhronizacije. Za više informacija, Pročitajte Kako da Pauziraj i biografije sinhronizacije u usluzi OneDrive.

 • Pokušavate da sinhronizujete veoma velike datoteke, kao što su video zapisa ili Outlook OST vanmrežne datoteke.

  Možete da premestite velike datoteke kao što su e-pošte datoteke sa podacima iz fascikle za skladištenje OneDrive ili da izaberete da ne sinhronizujete fascikle koje imaju velikih datoteka kao što su video zapisi u njima.

  Bilo koje datoteke evidencije OneDrive pod nazivomaria-debug” mogu se bezbedno izbrisati.

  Za više informacija, Pročitajte Uvod u Outlook datoteke sa podacima i Odaberite koje OneDrive fascikle za sinhronizaciju sa računarom.

  Napomena: Ne možete da uklonite Outlook podataka datoteka u fascikli sa sinhronizacijom kada koristite datoteke na zahtev. Outlook mora da biste mogli da pristupite datotekama na Računaru.

Kako da zaustavite sinhronizaciju OneDrive

Ako „Obrada promena” i dalje, možete da zaustavite proces sinhronizacije OneDrive Korišćenje Windows upravljača zadacima.

 1. Pritisnite kombinaciju tastera CTRL, ALT i DEL ili kliknite desnim tasterom miša na Windows traci zadataka i izaberite stavku Upravljač zadacima.

 2. Kliknite na dugme Dugme "još detalja" u okviru upravljača zadacima  više detalja i otvorite listu aplikacija ili pozadine procesa

 3. Kliknite desnim tasterom miša sve instance programa Microsoft OneDrivei izaberite stavku Zaustavi zadatak:

  Kako da dovrši zadatak za OneDrive u okviru upravljača zadacima

 4. Kada napravite promene na datoteku ili fasciklu koja se sinhronizuju, pritisnite taster Pritisnite taster Windows , pretražite OneDrive , a zatim otvorite OneDrive aplikaciju za stone računare da biste ponovo pokrenuli sinhronizaciju ponovo.

 5. Kada se ponovo pokreće OneDrive , ona će se ažurirati OneDrive.com sve promene koje ste napravili na Računaru. Sve datoteke koju ste premestili iz OneDrive Sinhronizacija fascikli će ostati u u lokaciji OneDrive.com korpe za otpatke 30 dana. Pročitajte kako da vratite u prethodno stanje izbrisane datoteke ili fascikle u OneDriveza više informacija.

Uspostavljanje početnih vrednosti usluge OneDrive

Ako obrada promeni ostaje, možda ćete morati da poništite ili ponovo instalirate OneDrive. Idite na OneDrive rešavanje problema sa sinhronizacijom i izaberite stavku Uspostavi početne vrednosti OneDrive ili ponovo instalirajte OneDrive za onog verziju OneDrive koristite.

Nećete izgubiti datoteke ili podatke tako što ćete onemogućiti ili deinstalacija OneDrive na vašem računaru, a uvek možete da pristupite datotekama se prijaviti na ka lokaciji OneDrive.com.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Još ispravki za nedavne probleme sa programom OneDrive

Ako i dalje potrebna pomoć, e-pošte OneDrive timu za podršku. U mobilnoj aplikaciji OneDrive , se uređaj da biste dobili pomoć.

Saveti: 

 • Da nas lokacije možda pomozite nam da brže rešili problem.

 • Sve fiksne? Ako ste nas kontaktirali i OneDrive pokreće radom, recite nam tako što ćete odgovaranje na e-poštu, hvala.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×