OneDrive for Business deinstalira nakon nadogradnje na Office 2016

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Problem

Ovaj članak sadrži informacije koje se primenjuju kada koristite OneDrive for Business klijenta za sinhronizaciju (groove.exe).

BELEŠKU: Da biste utvrdili klijenta za sinhronizaciju OneDrive koji koji koristite, pogledajte članak na klijenta za sinhronizaciju OneDrive koje sam pomoću?

Uzmite u obzir sledeće:

  • Imate Microsoft Office 365 Personal ili Office 365 Home instaliran na vašem računaru.

  • Izvršite nadogradnju sa Microsoft Office 2013 za Office 2016.

U ovom scenariju, imate jednu od sledećih problema:

  • OneDrive for Business deinstalacije i ne mogu da ponovo instalirati.

  • Ako ste imali OneDrive for Business zasebno instalirali iz sistema Office 2013, dobijate sledeću poruku kada instalirate Office 2016:

    treba da uklonite neke starije verzije aplikacije

    neke starije verzije aplikacije ne rade sa sistemom Office 2016. pre nego što instalirate novi Office, treba da uklonite [listu aplikacija].

Rešenje/rešenje

Ovo je poznat problem. Radimo na rešavanju ovog problema i će nastaviti da objavite više informacija u ovom članku kada informacije postane dostupan.

Da biste rešili ovaj problem, koristite jedan od sledećih metoda, po potrebi za vašu situaciju.

Metod 1: Koristite prilagođene instalacije sistema Office 2016 da biste izdvojili OneDrive for Business

Dodatne informacije potražite u sledećem članku Microsoft baze znanja: 3175950 kako se instalacija usluge OneDrive for Business klijenta za sinhronizaciju za SharePoint 2013 i novijim verzijama i SharePoint Online prilikom korišćenja sistema Office 2016 aplikacije.

Metod 2: Povezivanje sa u biblioteku lokacije pomoću programa Explorer prikaza, tako što ćete kreirati mapiranu mrežnu disk jedinicu ili pomoću Veb pregledača

Povezivanje sa u biblioteku lokacije pomoću programa Explorer prikaza ili kreiranjem mapiranu mrežnu disk jedinicu. Takođe možete da koristite Veb pregledač da biste vršili interakciju sa biblioteke u sistemu Microsoft SharePoint Online.

Za informacije o tome kako da se povežete sa u biblioteku lokacije pomoću programa Explorer prikaza ili o tome kako da kreirate mapiranu mrežnu disk jedinicu, pogledajte sledeće članke Microsoft baze znanja:

Više informacija

Ovaj problem se pojavljuje jer OneDrive for Business instaliran kao zasebne paketa sa lokacije Microsoft Office. Na primer, Office 2013 Home and Student Edition je instaliran, a zatim OneDrive for Business instaliran zasebno pomoću različitih installer paket.

I dalje potrebna pomoć? Idite na Microsoft zajednici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×