OneDrive for Business aplikacije sinhronizacije ne završi instalaciju ili podešavanje se pokreće svaki put da se prijavite u Windows profil

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Napomena: Ovaj članak se odnosi samo na prethodni OneDrive for Businessaplikacija za sinhronizaciju (groove.exe). U većini slučajeva, preporučujemo da umesto njega koristite noviju OneDrive aplikaciju za sinhronizaciju (onedrive.exe). Koja OneDrive aplikacija?

Problem

Kada pokušate da instalirate Microsoft OneDrive for Business aplikacije za sinhronizaciju, imate jednu od sledećih problema: 

  • Ne završi proces instalacije.

  • Završi proces podešavanja, ali se pokreće ponovo svaki put da se prijavite u Windows profil.

Više informacija

Ovaj problem se pojavljuje kada pokušate da instalirate OneDrive for Business aplikacije sinhronizacije na računaru koji koristi jedan od sledećih tipova profila:

  • Rominga

  • Obavezno

  • Privremene

OneDrive for Business aplikacije za sinhronizaciju nije podržan u bilo kom konfiguraciji koji vam ne dozvoljava korisnički nalog pisanje u OneDrive for Business aplikacije direktorijuma.

Pored toga, OneDrive for Business aplikacije za sinhronizaciju nije podržana za sesije klijenta koji se nalaze na Windows 2008 Terminal Services ili Windows 2012 daljinske radne površine usluge (RDS).

Za OneDrive for Business aplikacije za sinhronizaciju funkcionisala kao što je predviđeno, moraju biti ispunjeni sledeći zahtevi:

  • Aplikacija mora biti instalirana na lokalnom računaru.

  • Korisnik mora biti u mogućnosti da piše na korisničkom profilu.

  • Podaci koji su napisani na korisničkom profilu moraju biti sačuvani na lokalnom čvrstom disku i biti dostupni bez povezivanja na mrežu.

I dalje vam je potrebna pomoć? Idite na Microsoft zajednici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×