Omogućavanje uslovno pristup podrške za klijenta za sinhronizaciju OneDrive za Windows

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Uslovno pristup mogućnosti kontrole u Azure Active Directory nude jednostavnih načina da obezbedite resursa u oblaku. Novi klijent za sinhronizaciju usluge OneDrive radi sa uslovnim pristup smernice kontrole da biste se uverili da sinhronizujete samo završi sa radom sa uređaja koji podržavaju. Na primer, može da zahteva sinhronizaciju budu dostupne samo na domenu uređaja ili uređajima koji zadovoljavaju usaglašenost kao što je definisano sistem za upravljanje mobilnim uređajima (kao što je Intune).

Informacije o tome kako uslovno radi pristupa potražite u članku:

Prvi koraci

Koristite sledeće korake na svakom računaru.

Da biste omogućili uslovno pristup podrška na Klijent za sinhronizaciju usluge OneDrive

 1. Preuzmite i instalirajteKlijent za sinhronizaciju usluge OneDrive.

 2. Preuzmite i otvorite EnableCAPreview.reg da biste omogućili funkciju uslovno pristup.

 3. Ponovo pokrenite klijent za sinhronizaciju.

Ako želite da onemogućite ovu funkciju, možete da izbrišete ključa registratora tako što ćete pokrenuti DisableCAPreview.reg. Morate ponovo pokrenuti sinhronizaciju klijenta da bi promena stupila na snagu.

Poznati problemi

Slede poznati problemi sa ovom izdanju:

 • Ako pravite nove smernice za pristup posle potvrde identiteta uređaja, do njihovog stupanja na snagu može proći i dvadeset četiri časa.

 • Uslovno pristup za macOS je u pregledu.

 • Ovo izdanje neće automatski se tokom sinhronizacije u prethodnom onedrive for Business klijenta za sinhronizaciju (Groove.exe). Ako ste već započeli sinhronizaciju sa Groove.exe, on će nastaviti da biste sinhronizovali kada podesite Klijent za sinhronizaciju usluge OneDrive. (Radimo na ispravci za ovaj problem). Uputstva potražite u članku prelaza sa prethodne OneDrive for Business klijenta za sinhronizaciju.

 • U nekim slučajevima, korisnik može biti zatraženi akreditivi dvaput. Radimo na ispravci za ovaj problem.

 • Određene konfiguracije ADFS može zahtevati dodatni instalacioni program za rad sa ovom izdanju. Na ADFS serveru da biste se uverili da FormsAuthentication se dodaje na listu PrimaryIntranetAuthenticationProvider pokrenite sledeću komandu:

  Set-AdfsGlobalAuthenticationPolicy -PrimaryIntranetAuthenticationProvider @('WindowsAuthentication', 'FormsAuthentication')

 • Ako omogućite uslovni pristup zasnovan na lokaciji, korisnici će morati da se prijave odmah po napuštanju skupa odobrenih opsega IP adresa. Dok su izvan skupa odobrenih opsega IP adresa, korisnici će morati da se ponovo prijave svaki put kad im istekne pristup (podrazumevano je svakih 90 minuta).

Prijavljivanje problema

Recite nam Ako naiđete na probleme prilikom korišćenja ovo izdanje.

Da prijavite problem

 1. Kliknite desnim tasterom miša na ikonu plavo ili belo OneDrive oblaka na sistemskoj traci poslova trake zadataka Windows .

 2. Kliknite na stavku Prijavite problem.

 3. Otkucajte kratak opis problem, a zatim kliknite na dugme u redu. Primićete obaveštenje e-pošte sa brojem karata podrška za praćenje problem.

Srodne teme

Primena novog klijenta za sinhronizaciju OneDrive
Prvi koraci uz novi klijent za sinhronizaciju OneDrive u operativnom sistemu Windows

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×