Omogućavanje privatnosti zakazane obaveze ili sastanka

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Označavanje sastanka ili zakazane obaveze privatne možete sakriti neke detalje sastanka sa drugim osobama u vašoj organizaciji.

Važno: Ako delite Kalendar, kontakteili zadatke fascikle sa osobama koje imaju dozvole za čitanje , funkcija privatne neće sprečiti ih vide detalje o zakazanim obavezama. Pored toga, svako ko ima pristup za čitanje u fascikle može da koristi programske metode ili druge aplikacije za e-poštu da biste prikazali detalje privatnih stavki.

Deljenje fascikle i dodelite dozvole za čitanje se moraju izvršiti izričito. Da biste delili fasciklu, pogledajte članak Deljenje Outlook kalendara sa drugim osobama.

  1. Kreirajte ili otvorite zakazanu obavezu ili sastanak koji želite da učinite privatnim.

  2. Na kartici sastanak ili zakazane obaveze , kliknite na dugme privatno.

    Make appointment private

  3. Sačuvaj ili Pošalji sastanak ili zakazane obaveze kao i obično. Učesnici sastanka će moći da biste videli detalje o sastanku.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×