Omogućavanje ili onemogućavanje automatskog dovršavanja u okviru za tekst

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Funkcije automatskog dovršavanja je podrazumevano omogućena za okvire za tekst u predlošku obrasca. To znači da kada korisnici upisuju prvih nekoliko znakova u okvir za tekst u obrascu, oni vide listu mogućih poklapanja sa stavkama koje su upisali ranije. Korisnicima možete da izaberete stavku koju žele ili ako nijedan od predloga podudara sa onim što upisuju, možete da nastavite otkucati u okvir za tekst.

Na sledećoj ilustraciji automatskog dovršavanja prikazuje prethodno uneta vrednost 8:00 kao mogući kada otkucate 8.

Primer automatskog dovršavanja

  1. Kliknite desnim tasterom miša na okvir za tekst za koji želite da omogući ili onemogući automatsko dovršavanje, a zatim u priručnom meniju izaberite stavku Svojstva okvira za tekst .

  2. Kliknite na karticu Prikaz .

  3. Uradite sledeće:

    • Da biste omogućili automatsko dovršavanje za okvir za tekst, potvrdite izbor u polju za potvrdu Omogući automatsko dovršavanje .

    • Da biste onemogućili automatsko dovršavanje za okvir za tekst, opozovite izbor u polju za potvrdu Omogući automatsko dovršavanje .

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×