Omogućavanje da Windows 10 uređajima koji su se pridružili domenu upravlja Microsoft 365 Business

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako vaša organizacija koristi Active Directory za Windows Server lokalno, možete podesiti Microsoft 365 Business da biste zaštitili Windows 10 uređaja, a da i dalje pritom pristupa lokalnim resursima koji zahtevaju lokalne potvrde identiteta. Ovo možete podesiti tako što ćete sinhronizacije u Active Directory sa Azure Active Directory, praćeno registrovanje uređajima Windows 10 sa Azure AD i njih upišu za upravljanje mobilnim uređajima tako što ćete Microsoft 365 Business.

Podešavanje uređaja domenu da upravlja Microsoft 365 Business

Da biste podesili uređaji domenu u vašoj organizaciji da njegova mogućnosti obezbeđuje Azure Active Directory pored lokalnog Active Directory, možete primeniti Hybrid Azure AD pridružili uređaje. Ovo su uređaje koji su se pridružili i na lokalnim Active Directory i vaš Azure Active Directory. Hibridno Azure AD pridružili uređaji mogu zaštićeni i upravlja Microsoft 365 Business...

Dovršite korake ispod da biste uređaje za Windows 10 hibridne Azure AD pridružili i upravlja Microsoft 365 Business.

 1. Da biste sinhronizovali korisnika, grupe i kontakte sa lokalnom uslugom Active Directory u Azure Active Directory, pokrenite čarobnjak za sinhronizaciju direktorijuma i Azure Active Directory povezivanje kao što je opisano u Podešavanje sinhronizacije direktorijuma za Office 365.

  Napomena: Uputstva su ista za Microsoft 365 Business.

 2. Pre nego što dovršite korak 3 da biste omogućili uređajima Windows 10 da bude hibridne Azure AD se pridružili, morate da biste se uverili da se sledeći preduslovi:

  • Koristite najnoviju verziju sistema Azure AD povezivanje.

  • Povezivanje Azure AD je sinhronizovano objekte računara uređaja koji želite da bude hibridne Azure AD se pridružili. Ako računar objekata pripadate određene organizacione jedinice (OU), uverite se da su ove organizacione jedinice podešen za sinhronizaciju u Azure AD povezivanje kao i.

 3. Registrujte postojeće domenu uređajima Windows 10 hibridne Azure AD pridružen, a da ih se prijavi za upravljanje mobilnim uređajima tako što ćete Intune (Microsoft 365 Business):

  1. Sledite uputstva korak po korak za Konfigurisanje hibridnog Azure Active Directory pridružili uređaje. Ovo će omogućiti sinhronizacije u lokalnim Active Directory pridružili Windows 10 računara i učiniti ih spreman u oblaku.

  2. Kako biste registrovali Windows 10 uređaja za upravljanje mobilnim uređajima, pogledajte članak uputstva za Prijavljivanje u Windows 10 uređaja sa Intune pomoću pravila grupe . Možete da podesite smernice grupe na lokalnom računaru nivoa ili za masovno operacije, možete da kreirate ova postavka smernica grupe na serveru kontrolera domena.

Takođe pogledajte

Dokumentacija Microsoft 365 Business "i" resursi

Prvi koraci u usluzi Microsoft 365 Business

Upravljanje Business Microsoft 365 Business

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×