Office na HoloLens najčešća pitanja

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Koje Office aplikacije možete koristiti sa izdanjem razvoja HoloLens?

Trenutno su podržani preliminarne verzije programa Word, pregledu programa Excel, PowerPoint Preview, preliminarnoj verziji programa OneNote, Outlook pošta i Outlook kalendar.

Da li je neophodno da koristite Office dokumente na HoloLens pretplatu na Office 365?

Za OneNote, prikazivanje, kreiranje i uređivanje Beležnica je besplatna i ne zahteva pretplatu. Za Word, PowerPoint i Excel, prikazivanje dokumenata je besplatna. U početku moraćete pretplatu da biste uredili dokumenata, radnih listova i prezentacija. Ovo ograničenje za HoloLens razvoja izdanje programa oduzmite u vremenski okvir leto. Tokom tog perioda privremeni, možete da dobijete jedan mesec probnu pretplatu. Outlook pošta i Outlook kalendar su besplatne za korišćenje sa HoloLens razvoja izdanje.

Možete otvaranje i čuvanje Office dokumenata iz HoloLens bez obzira na to gde se nalaze?

Možete da otvorite datoteke sa liste nedavnih dokumenata u programu Word, Excel, PowerPoint i OneNote, kao i Preimenovanje i kreiranje dokumenata, radnih listova, prezentacija i Beležnica. Ako želite da potražite druge datoteke ne može pristupiti putem liste nedavnih dokumenata ili sačuvali kopiju otvorene datoteke, moraćete da prve instalacije OneDrive (ili Dropbox ili polje) iz Windows prodavnice na HoloLens.

Da proverite pravopis dokumenta prilikom korišćenja programa Word na HoloLens?

Ne u ovom trenutku. Ako se od vas zatraži da instalirate alatke za proveru, jednostavno zatvorite traka sa porukama. Takođe, možda ćete primetiti talasastih linija zastavicom potencijalne pravopisne greške, ali će biti bez predloga.

Mogu li da odštampam dokumente koji se otvorio i/ili uređivati pomoću HoloLens?

Ne u ovom trenutku. Međutim, možete da otvorite dokumenata, radnih listova, prezentacija, poruke i stavke kalendara koji ste kreirali ili uređivati na HoloLens pomoću programa Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook pošte ili Outlook kalendara na vaše omiljene platformu (npr operativnog sistema Windows, Mac, Android ili iOS ), i odštampali ih odatle.

Da li mogu da šaljem datoteke koje sam kreirana ili izmenjena pomoću programa Word, Excel, PowerPoint ili OneNote na HoloLens kao priloge?

Možete da pošaljete datoteke pomoću Veb klijenti kao što je outlook.com (putem ivice na HoloLens) ili Outlook pošta. Takođe možete da otvorite dokumenata, radnih listova, prezentacija i beležnice koje ste kreirali ili uređivati na HoloLens pomoću programa Word, Excel, PowerPoint ili OneNote na omiljene platformu ili uređaj i pošaljite im odatle. Imajte na umu da kliknuti na dugme deli, a zatim Slanje u vidu priloga iz programa Word, Excel, PowerPoint ili OneNote možda neće raditi sa HoloLens. Možete da delite i direktno iz programa Word, Excel, PowerPoint i OneNote na HoloLens tako što ćete kliknuti na dugme deli, što će poslati direktna veza, a ne prilog.

Možete da omogućite prepoznavanje oblika u programu OneNote?

Možete da probate da Omogući prepoznavanje oblika na kartici " Crtanje " na traci, ali ovo je rano kôd i mogu raditi nedoslednim.

Obaveštenja podsetnika i Cortana integracija funkcionišu u Outlook pošti i Outlook kalendar?

Ne u ovom trenutku.

Imate još pitanja?

Informišite se na forumu HoloLens da biste se povezali sa i pomoć od drugih.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×