Planovi usluge Office za kuću i Office za preduzeća

Pre nego što instalirate ili reinstalirate Office ili bilo koju pojedinačnu samostalnu Office aplikaciju, možda će vam pomoći da saznate da li je vaš proizvod deo plana Office za kuću ili plan Office za posao.

Odeljak ispod prikazuje koji plan pripada vašem Office 365 ili jednokratnoj kupovini sistema Office 2019, 2016 ili 2013 proizvoda.

Proizvodi sistema Office za kuću obično zahtevaju Microsoft nalog. Proizvodi sistema Office za posao često su povezani sa poslovnim ili školskim nalogom e-pošte koji je dodeljen administratoru vašeg Office 365 sistema.

Treba da uporedite planove ili da preuzmete detalje o cenama? Ako još niste kupili Office proizvod ili želite da uporedite koje su aplikacije ili usluge uključene u različite proizvode, pročitajte članak Office proizvodi.

Savet: Ako ste vlasnik preduzeća ili osoba odgovorna za upravljanje Office u vašoj organizaciji i želite više informacija o podešavanju usluge Office 365 za preduzeća, pogledajte Podešavanje usluge Office 365 za preduzeća.

Office planovi

Koristite dolenavedenu listu da biste potvrdili koji plan koristi vaš Office proizvod.

Napomena: Ako imate Office Professional Plus putem pretplate preduzeća na Microsoft HUP pogodnost, pogledajte Office putem HUP.

Office za kuću

Savet: Niste sigurni koji proizvod imate? Pronađite ime proizvoda tako što ćete se prijaviti na portal za nalog sa Microsoft nalog koji ste povezali sa sistemom Office.

Kućne pretplate za Office 365: One obuhvataju desktop verzije Office aplikacija koje možete da instalirate. Pogledajte koje aplikacije su uključene.

Office 365 Home
Office 365 Personal
Office 365 University

Office 2019, Office 2016 ili Office 2013 verzije dostupne kao jednokratna kupovina: Sledeći proizvodi uključuju verzije Office aplikacija koje možete da instalirate. Pogledajte koje aplikacije su uključene.

Office Home & Student
Office Home & Business
Office Professional

Samostalne Office 2019, 2016 ili 2013 aplikacije dostupne kao jednokratne kupovine

Word
Excel
PowerPoint
OneNote*
Outlook
Access
Publisher
Project
Visio

Savet: *Verzija programa OneNote je samo dostupna u verzijama 2016 i 2013. Počevši od izdanja sistema Office 2019, OneNote za Windows 10 je podrazumevano OneNote iskustvo za Office 365 i Office 2019 klijente. Pogledajte Najčešća pitanja.

Office za preduzeća

Savet: Niste sigurni koju pretplatu ili proizvod imate? Pogledajte Koji proizvod ili licencu za Office 365 za preduzeća imam? Ti proizvodi su obično povezani sa poslovnim ili školskim nalogom.

Pretplate na Office 365: Ove obuhvataju potpuno instalirane Office aplikacije. Pogledajte koje Office aplikacije su uključene.

Office 365 Business
Office 365 Business Premium
Office 365 ProPlus

Office 365 A5

Office 365 ProPlus
Office 365 Enterprise E3
Office 365 Enterprise E4
Office 365 Enterprise E5

Office 365 Nonprofit Business Premium
Office 365 Nonprofit E3
Office 365 Nonprofit E5

Office 365 U.S. Government E3
Office 365 U.S. Government E4

Project Online Professional
Project Online Premium

Visio Plan 2

Pretplate bez kompletnih, instaliranih Office aplikacija:

Napomena: Ako imate ove Office 365 pretplate, nema potrebe da bilo šta instalirate jer možete da pristupate verzijama sistema Office na mreži i koristite ih u veb pregledaču. Upoznajte se sa prvim koracima uz Office Online u usluzi Office 365.

Office 365 Business Essentials
Office 365 Enterprise E1
Office 365 Education
Office 365 Nonprofit Business Essentials
Office 365 Nonprofit E1
Office 365 U.S. Government E1
Project Online Essentials
Visio Plan 1

Savet: Ako ste zainteresovani za promenu ili dodavanje plana koji obuhvata verziju sistema Office za stone računare, pročitajte članak Prebacivanje na drugi plan usluge Office 365 za preduzeća ili Kupovina druge pretplate na Office 365 za preduzeća.

Verzije sistema Office 2019, Office 2016 ili Office 2013

  Office Professional Plus*

Savet: Ako ste administrator i imate Office Professional Plus putem količinskog licenciranja, pogledajte članak Aktiviranje izdanja sistema Office putem količinskog licenciranja.

* Ako imate Office Professional Plus putem pretplate preduzeća na Microsoft HUP pogodnost, pogledajte odeljak Office putem HUP.

Spremni ste da instalirate Office?

Ako ste spremni da instalirate Office, izaberite verziju ispod, a zatim pratite korake za planove za kuću ili preduzeća.

Instaliranje ili ponovno instaliranje sistema Office na PC ili Mac računaru

Instaliranje ili ponovno instaliranje sistema Office 2016 ili Office 2013 na PC računaru

Takođe pogledajte

Rešavanje problema prilikom instaliranja Office

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×