Office 365 Video umrežavanje najčešće pitanja (FAQ)

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Office 365 Video spremište i protok usluge proverite skladištenje i protok video zapise u vašoj organizaciji jednostavne. Postoji veliki broj sjajnih informacije o Office 365 Video; Ova najčešća pitanja umrežavanja je dizajniran da odgovori na najčešća pitanja oko propusnog opsega planiranje, šifrovanja i kako usluga koristi mreže za isporuku sadržaja (CDN-ovi).

Ako već nemate detaljnu shvatanje šta se dešava kada se Otpremi video zapisa ili reprodukovati, da pogledate ovaj video zapis stavili smo zajedno, Šta se dešava sa video datotekom kada otpremiti na Office 365 Video.

Šta su to zahteva za propusni opseg Office 365 Video?

Postoje za brojne podržani video formati koje možete otpremiti na Office 365. Svaki video datoteka zatim kodirana u standardni format sa nekoliko različitih video kvaliteta za reprodukciju. Office 365 Video koristi prilagodljivog brzina protoka protoka da biste izabrali najbolji kvalitet video zapisa na osnovu dostupnog propusnog opsega mreže i veličinu video plejera. Da biste to uradili, plejera prvobitno zahteva najniže kvalitet reprodukcije. Usluga zatim počinje slanje 2 drugi video segmente video plejera. Plejera zatim možete da zatražite kvalitet nižih ili viših reprodukcije zasnovane na koliko brzo se isporučuje svakom segmentu.

Prilagodljiva brzina protoka protoka radi sve u pozadini dok se video zapis reprodukuje sa najmanjom prekidima ili stavljanje u bafer. Tokom reprodukcije video zapisa, video plejera dozvoljava da ručno poništiti automatske reprodukcije kvaliteta, da biste izabrali određene video reprodukcija kvalitet prikazivač.

Evo brzog tabelu koja prikazuje strukturu mreže zahteve za svaku od kvaliteta video zapisa. Minimalni propusni opseg po osobi potreban za reprodukovanje video zapisa je 802 kb/s.

Kvalitet reprodukcije

Brzinu mreže

288p

802 kb/s

360p

1.2 MB/s

576p

2,5 Mb/s

720p

3,8 MB/s

(Nazad na vrh)

Način CDN-ovi pomažu video reprodukcija?

Ako više osoba iz iste organizacije u okviru iste geografske lokacije su protoka iste video(s), CDN-ovi će se skladištiti kopiju ove video zapise na lokaciji bliže taj geografski region. Sa video skladište ili keširane na najbliže mestu, svaka osoba prenosi video zapis sa lokacije na najbliži ih umesto na lokaciji dodatno odsutni. Office 365 Video koristi usluge Azure Media Services da biste upravljali šta je keširani u Azure CDN i koliko dugo. Azure Media Services možete koristiti bilo koju od lokacije Azure CDN keširaju video fragmenti i isporuke za nekoliko dana. Ako osobe u vašoj organizaciji i dalje da biste pogledali video zapise keširani ostaju u kešu. Ako ni jedan pristupiti video za nekoliko dana, video će na kraju spušteni se prekida iz keša. Sledeći put neko pokuša da pogledate video zapis se ponovo keširaju na najbliži CDN lokaciji.

Svako ko pokuša da pogledate video zapis tokom sadržaj se keširaju u blizini pogodnosti CDN iz video zapisa koji se bliže i u većini slučajeva manje dugo, nisam tu. Ovo ubrzava video reprodukcija; Međutim, ne menja mreže zahteva da biste reprodukovali video zapis.

Napomena: Postoje neke okolnosti, kao što su naše kapacitet ograničenje za postizanje gde video će možda biti uklonjene pre tri dana prekoračen.

(Nazad na vrh)

Mogu li da keširaju video zapise lokalno za brže reprodukciju?

Da. Office 365 neće vas spreči pomoću lokalne CDN ili keširanje proxy da uvezem video ili druge Office 365 sadržaj u lokalnoj mreži za brzi pristup. Postoji nekoliko načina da biste primenili lokalne keširanje rešenje na mreži, najčešći način je da koristite proxy server rešenje koje kešira sadržaj lokalno. Kada proxy servera ili privatne CDN ima keširani video fragmenti i isporuke, buduće zahteve za one datoteke koje se usmerava putem proxy servera ili privatne CDN su povučeni iz lokalnog keša i ne povučeni sa internet lokacije. Razmislite o propusni opseg mreže, kapacitet i video reprodukcija nadmetanja tokom planiranja rešenja ovako.

(Nazad na vrh)

Kako su šifrovane video zapisi i bezbedan?

Office 365 Video znali koliko je važno da biste zadržali podatke, bezbedan i privatne. U Office 365 centar za pouzdanost opisuje da privatnosti i bezbednosti sadržaja. Reprodukcija video zapisa sa brzine je važno za dobar utisak pri radu; Međutim, ne ugroziti bezbednost ili izjavi o privatnosti za brzinu. Evo kako bismo prilagođava brzinu, bezbednost i privatnost.

Kada vi ili neko iz vaše organizacije otprema nove video zapisa, taj video zapis je konvertovani šifrovanih sa AES 128 šifrovanja i uskladištene u usluge Azure Media Services. To znači da video zapise su šifrovani u pokretu, kao i na ostale.

Kada neko iz vaše organizacije pokuša da pogledate novi video zapis, oni sledite ove korake:

  1. Zamolite SharePoint Online ako imaju dozvolu za prikaz video zapisa.

  2. SharePoint Online koristi dozvole za datoteku da biste utvrdili da li osobe da pogledate video.

  3. Ako su dozvoljeno, SharePoint Online preuzima znak iz Azure dati video plejera.

  4. Video plejera zatim koristi simbol da biste zatražili ključ za dešifrovanje iz Azure.

  5. Dešifrovanje ključem u ruci, video plejera je možete da emitujete video zapis.

Office 365 reprodukcija video zapisa

(Nazad na vrh)

Koji su zahtevi za Office 365 Video reprodukcija?

Office 365 Video podržani operativni sistemi i pregledači su isti kao zahtevi za SharePoint Online u Office 365 sistemske zahteve. U zavisnosti od toga koji operativni sistem i Veb pregledača konfiguracije imate će odrediti specifičnim potrebama video plejera. Evo više informacija o video reprodukcija zahteve.

(Nazad na vrh)

Ne mogu da dobijem Office 365 video da biste radili, gde treba da pokrenem?

Rešavanje problema sa povezivanjem sa Office 365 Video obuhvata rešavanje problema sa mrežom vaše ISP(s) i konfiguraciju usluge Office 365. Prvo da biste započeli je Kontrolna tabla ispravnosti usluge. Ovo će pisati o Office 365 Video ima problem ili ne. Ako vam sve izgleda odlično tamo, Evo nekih dodatnih resursa koji će vam pomoći da.

(Nazad na vrh)

Office 365 resursi za Video

Ocenjivanje na temu i ostavite komentar da biste nas obavestili ako smo odgovora na pitanja ili ako i dalje tražite odgovore. Evo nekoliko naše drugi resursi će vam pomoći da uspešno raspoređivanje i koristite Office 365 Video:

Pronalaženje pomoći za Office 365 Video konfiguracije.

Upoznajte Office 365 Video

Kreiranje i upravljanje njim na Office 365 Video

Upravljanje Office 365 Video portalom

Video formati koji rade u usluzi Office 365 Video

(Nazad na vrh)

Evo kratke veze možete koristiti da se vrati: https://aka.ms/video365networkfaq

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×