Office 365 usvajanja sadržaja paketa

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Pregled paketa sa Office 365 usvajanja sadržaja

Koristite Office 365 usvajanja sadržaja paketa u roku od Power BI da dobije uvide na kako je vaša organizacija usvajanje raznih usluga unutar Office 365 da komuniciraju i sarađuju. Možete vizuelizacija i analiziranje podataka o korišćenju Office 365 , kreiranje prilagođenih izveštaja i deljenje na uvide u vašoj organizaciji i dobitak uvid kako određene oblasti ili odseka su korišćenja Office 365.

Paket sadržaja vam pruža pristup unapred ugrađene Kontrolna tabla koja obezbeđuje Dekartov proizvod prikaz poslednjih 12 meseci u sadrži više odeljaka. Svaki odeljak pruža određene upotrebe uvide. Tako što ćete kliknuti na najvišeg nivoa metrika možete da pristupite detaljnije izveštaja. Određene informacije o korisniku je dostupna za prošlog meseca.

Pogledajte članak Omogućavanje Power BI usvajanja sadržaja paket za Office 365 da biste započeli prikupljanja podataka.

Snimak ekrana liste izveštaje uključene u paket usvajanja sadržaja

Na kontrolnoj tabli sadrži broj izveštaja, uključujući: anmich: [da bi predložiti da ne dubinski direktno u izveštaju, ali za opisivanje razne odeljka kontrolne table. Nije lako da biste pronašli izveštaj na kontrolnoj tabli na koju se ovo odnosi. Ljudi će prvo postavili po različitim odeljcima. Čini veći deo onoga što je opisano ispod rad, samo bi predložiti da biste promenili prve faze:

  • Usvajanja – nudi rezimeu sve nagore usvajanja trendova. Koristite izveštaje u ovom odeljku da biste saznali kako korisnici su usvojile Office 365način na koji upotrebu pojedinačne usluge promenila iznad mesečnom nivou. Možete da vidite koliko licenci dodeljuju, koliko njih su aktivni koriste osobe u vašoj organizaciji, koliko korisnika vraćaju korisnika i koliko koristite proizvod po prvi put.

  • Izveštaj možete koristiti za skladištenje – koristite ovaj izveštaj da biste pratili oblaku skladišta za poštanske sandučiće, OneDrive i SharePoint lokacije. Možete da koristite ovo da biste da li osobe u organizaciji ovde u okviru ograničenja ili da biste odlučili da li treba da kupite još prostora za skladištenje resursa.

    Da biste prikazali Exchange Online za skladištenje informacija, kliknite na dugme u izveštaju.

  • Komunikacije izveštaj – možete da vidite na prvi pogled da li osobe u vašoj organizaciji radije da ostanete u kontaktu pomoću usluge Yammer, e-poštu, ili Skype poziva. Možete posmatrati ako postoje promene u obrasce korišćenja alatki komunikacije između zaposlenih

  • Saradnja na izveštaj – kako osobe u vašoj organizaciji koriste OneDrive i SharePoint za skladištenje dokumenata i saradnja sa drugima, a kako ove trendova se razvijaju mesec mesec dana. Možete da vidite koliko osobama delite dokumente unutra ili spolja i koliko SharePoint lokacija ili druge naloge OneDrives aktivno koriste.

  • Aktiviranje izveštaj – praćenje Office 365 ProPlus, Project i Visio aktivacije u vašoj organizaciji. Svaka osoba sa Office licencu možete da instalirate proizvoda na najviše pet uređaja. Korišćenje izveštaja u ovom odeljku da biste videli uređaj tipove na kojoj osobe imate instalirane Office aplikacije.

  • Pristup sa bilo kog mesta izveštaj – praćenje koje klijenata i uređaja osobe da koristite za povezivanje sa e-poštu, Skype za posao, ili Yammer.

  • Paket sadržaja kombinuje korisnici upotrebe sastanak sa informacijama o korisnika u usluzi Active Directory. Stoga, u mnogim izveštaja, možete da transponujete tako što ćete sledećim atributima Active Directory: lokacije, odeljenja i organizacije.

Možete da pristupite detaljnih izveštaja za svaku oblast tako što ćete kliknuti na tabele podataka. Možete da prikažete sve unapred ugrađene izveštaja tako što ćete kliknuti na karticama u dnu na lokaciji [anmich: ne vidite kartice kada ste na kontrolnoj tabli, ali samo kada kliknete na jedan od izveštaja. Govori da to zaustavi.]. Za detaljnija uputstva, Pročitajte radu sa izveštajima u okviru usvajanja sadržaja paketa.

NAJČEŠĆA PITANJA

P: da li imate da budem administrator ima pristup te izveštaje?

A: da, morate da budete ili Globalni administrator, administrator Exchange servera, Skype za posao administratoraili administratora usluge SharePoint. Međutim, možete da delite sadržaja paket sa nekoga pomoću deljenja funkcionalnost usluge Power BI.

Pogledajte članak Office 365 uloga administratora za više informacija.

P: Šta je to definiciju "omogućeno korisnika po proizvodu"?

A: to omogućeno korisnik ima dodeljena licenca i je omogućen za korišćenje sa Office 365 aplikacije i usluge kao što su Outlook, SharePoint Online, Skype za posao i OneDrive for Business ili na mreži Yammer.

P: da li je ovo sadržaja paket dostupan za sve Office 365 za preduzeća?

O: Da.

Da li je ovaj sadržaja paket samo će biti dostupno preko kupovinu ili će to biti dostupni besplatno?

A: sadržaja paket je dostupan svim korisnicima i se može pristupiti da se upišete za korišćenje usluge Power BI besplatno. (Možda bi trebalo da dodamo veza za kako oni mogu da se prijavim za Power BI usluga) besplatan Power BI i Power BI Pro.

P: datuma u GMT/UTC ili lokalizovane?

A: UTC.

P: koliko često se izračunava podatke?

A: podataka za izveštaje u ovaj sadržaja paket generiše se kada ste saglasnosti za Power BI analizu iz Office 365 centru administracije. Nagore do 12 meseci istorijske podataka kroz poslednji kompletnu mesec je dostupna. Izveštaji koji ukazuju na najnovijih aktivnosti prikazuju podatke pun mesec aktivnosti korisnika u vašoj organizaciji za izabrane usluge Office 365 ili proizvoda aktivnosti.

P: mogu li da pristupim ovaj paket za sadržaja sa radne površine Power BI?

A: da, možete da koristite pbit datoteku koja dolazi uz paket sadržaja da biste im pristupate sa aplikaciju za stone računare.

P: mogu sakrivamo lične informacije kao što je korisnik, grupa i imena lokacija u izveštajima.

Da, prikupljene anonimne podatke.

Srodne teme

Model podataka sadržaja paket usvajanja

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×