Office 365 izveštaji u centru administracije - Aktivnost e-pošte

Nova Office 365 kontrolna tabla Izveštaji prikazuje pregled aktivnosti u Office 365 proizvodima u organizaciji. Ona vam omogućava da dubinski istražite izveštaje na nivou pojedinačnog proizvoda kako biste dobili detaljniji uvid u aktivnosti u okviru svakog proizvoda. Pročitajte temu Pregled izveštaja.

Na primer, možete dobiti detaljniji pregled protoka e-pošte u okviru organizacije na stranici „Izveštaji“, a zatim možete dubinski da istražite vidžet „Aktivnost e-pošte“ da biste razumeli trendove i detalje na nivou korisnika za aktivnost e-pošte zu okviru organizacije.

Napomena: Morate biti globalni administrator u usluzi Office 365 ili Exchange, SharePoint ili Skype za posao administrator ili čitalac izveštaja da biste videli Office 365 izveštaje.

Kako da dođete to izveštaja o aktivnosti e-pošte

 1. Idite u Office 365 centar administracije > Izveštaji

 2. Kliknite na vidžet Aktivnost e-pošte na kontrolonoj tabli Izveštaji ili izaberite stavku sa padajuće liste.

  Izveštaji centra administracije – izaberite aktivnost e-pošte

Tumačenje izveštaja o aktivnosti e-pošte

Možete da steknete uvid u aktivnost e-pošte korisnika tako što ćete pogledati grafikone Aktivnost i Korisnici.

Aktivnost e-pošte - Broj poslatih, primljenih i pročitanih e-poruka

1

Izveštaj Aktivnost e-pošte može se prikazati za trendove u poslednjih 7 dana, 30 dana, 90 dana ili 180 dana. Međutim, ako kliknete na određeni dan u izveštaju, tabela (7) prikazaće podatke za do 28 dana od trenutnog datuma (a ne od datuma kada je izveštaj generisan).

2

Svaki izveštaj ima datum za koji je generisan. Izveštaji obično odražavaju kašnjenje od 24 do 48 sati od aktivnosti.

3

Grafikon Aktivnost vam omogućava da razumete trend količine aktivnosti e-pošte koja se dešava u vašoj organizaciji. Možete da razumete razdvajanje aktivnosti poslate, pročitane ili primljene e-pošte.

4

Grafikon Korisnik vam omogućava da razumete trend količine jedinstvenih korisnika koji generišu aktivnosti e-pošte. Možete da pogledate trend korisnika koji vrše aktivnosti slanja, čitanja ili prijema e-pošte.

5

 • Na grafikonu Aktivnost, Y osa predstavlja broj aktivnosti tipa slanja e-pošte, prijema e-pošte i čitanja e-pošte.

 • U grafikonu Korisnici, Y osa predstavlja aktivnost vršenja za korisnika za aktivnosti poslate e-pošte, primljene e-pošte i pročitane e-pošte.

 • X osa u oba grafikona predstavlja izabrani opseg datuma za ovaj određeni izveštaj.

6

Grupe koje vidite na grafikonu možete da filtrirate tako što ćete izabrati stavku u legendi. Na primer, na grafikonu Aktivnost izaberite stavke Poslato, Primljeno ili Pročitano Office 365 izveštaji - Filtrirajte grafikone po određenim srodnim podacima. ili ih dodirnite da biste videli samo informacije koje se odnose na svaku od njih posebno. Ako promenite ovu selekciju, ne menjaju se informacije u tabeli koordinatne mreže.

7

Tabela prikazuje analizu aktivnosti e-pošte po korisniku. Ona prikazuje sve korisnike koji imaju dodeljen Exchange proizvod i njihove aktivnosti e-pošte. Možete da dodate dodatne kolone u tabelu.

Office 365 izveštaji - Upravljajte kolonama za izveštaje o aktivnostima e-pošte
 • Stavka Korisničko ime predstavlja e-adresu korisnika.

 • Stavka Ime za prikaz predstavlja puno ime korisnika.

 • Stavka Izbrisani odnosi se na korisnika čiji je trenutni status Izbrisan, ali je bio aktivan tokom nekog dela perioda izveštavanja za taj izveštaj.

 • Datum brisanja je datum kada je korisnik izbrisan.

 • Datum poslednje aktivnosti odnosi se na vreme kada je korisnik poslednji put izvršio aktivnost čitanja ili slanja e-pošte.

 • Opcija Radnje slanja označava koliko puta je za korisnika zabeležena radnja slanja e-poruka.

 • Opcija Radnje prijema označava koliko puta je za korisnika zabeležena radnja prijema e-poruka.

 • Opcija Radnje čitanja označava koliko puta je za korisnika zabeležena radnja čitanja e-poruka.

 • Stavka Dodeljeni proizvod predstavlja Office 365 proizvode koji su dodeljeni tom korisniku.

Ako vas smernice organizacije sprečavaju da prikažete izveštaje u kojima su informacije koje mogu identifikovati korisnika, možete da promenite postavku privatnosti za sve te izveštaje. Pročitajte odeljak Kako da sakrijem detalje o korisniku u članku Izveštaji o aktivnosti u pregledu Office 365 centra administracije.

8

Izaberite ili dodirnite stavku Upravljanje kolonama Office 365 izveštaji - Odredite koje kolone se pojavljuju u tabeli sa detaljima o korisniku da biste dodali ili uklonili kolone iz izveštaja.

9

Takođe, možete da izvezete podatke izveštaja u Excel .csv datoteku tako što ćete kliknuti na vezu Izvoz Office 365 izveštaji - Izvezite podatke u Excel datoteku ili je dodirnuti. Ovo izvozi podatke za sve korisnike i omogućava vam da ih jednostavno sortirate i filtrirate radi dalje analize. Ako imate manje od 2000 korisnika, možete da sortirate i filtrirate u okviru tabele u samom izveštaju. Ako imate više od 2000 korisnika, da biste filtrirali i sortirali, moraćete da izvezete podatke.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×