Office 365 izveštaji u centru administracije – Office 365 grupe

Office 365 kontrolna tabla Izveštaji prikazuje pregled aktivnosti u Office 365 proizvodima u organizaciji. Ona vam omogućava da dubinski istražite izveštaje na nivou pojedinačnog proizvoda kako biste dobili detaljniji uvid u aktivnosti u okviru svakog proizvoda. Pročitajte temu Pregled izveštaja. U izveštaju o Office 365 grupama možete da dobijete uvid u aktivnost Office 365 grupa u organizaciji i vidite koliko se Office 365 grupa pravi i koristi.

Napomena: Morate biti globalni administrator u usluzi Office 365 ili sistemu Exchange, SharePoint ili usluzi Skype za posao da biste videli Office 365 izveštaje.

Kako se dolazi do izveštaja o Office 365 grupama

 1. Izaberite stavke „Office 365 centar administracije“ > Izveštaji > Upotreba.

 2. U padajućem meniju Izbor izveštaja izaberite stavku Aktivnost Office 365 grupa.

  Izaberite izveštaj – Office 365 grupe

Tumačenje izveštaja o Office 365 grupama

Možete da steknete uvid u aktivnost Office 365 grupa tako što ćete pogledati grafikone Grupe, Aktivnosti, Datoteke i Skladištenje.

Snimak ekrana: Office 365 izveštaji – grupne aktivnosti

1

Izveštaj Office 365 grupe može se prikazati za trendove u poslednjih 7 dana, 30 dana, 90 dana ili 180 dana.Međutim, ako kliknete na određeni dan u izveštaju, tabela (7) prikazaće podatke za do 28 dana od trenutnog datuma (a ne od datuma kada je izveštaj generisan).

2

Svaki izveštaj ima datum za koji je generisan. Izveštaji obično odražavaju kašnjenje od 24 do 48 sati od aktivnosti.

3

Prikaz Grupe prikazuje ukupan broj grupa koje postoje bilo kog dana i aktivne grupe tog dana na osnovu aktivnosti vezanih za razgovore putem e-pošte, Yammer objave i SharePoint datoteke.

4

Prikaz Aktivnosti prikazuje broj aktivnosti grupne za različita radna opterećenja grupe. Možete da prikažete Exchange e-poruke primljene preko poštanskih sandučića grupe u svim grupama, za bilo koji dan tokom perioda izveštavanja. Takođe možete da vidite poruke koje su objavljene, pročitane i označene sa „Sviđa mi se“ u Yammer grupama koji su povezane sa Office 365 grupom.

5

Prikaz Datoteke prikazuje broj ukupnih i aktivnih datoteka na svim sajtovima grupe povezanim sa Office 365 grupama.

6

Prikaz Skladišta prikazuje ukupan prostor za skladištenje koji se koristi u svim poštanskim sandučićima grupe i na sajtovima grupe.

7

 • Na grafikonu Grupe, Y osa predstavlja broj grupa (što se može posmatrati kao zbir u odnosu na aktivnu).

 • Na grafikonu Aktivnost, Y osa predstavlja koliko puta je aktivnost izvršena u Office 365 grupama.

 • Y-osa na grafikonu Datoteke predstavlja broj ukupnih ili aktivnih datoteka.

 • Y-osa na grafikonu Skladište predstavlja ukupan prostor za skladištenje koji koristi poštansko sanduče ili sajt grupe.

X-osa na sva tri grafikona predstavlja izabrani opseg datuma za određeni izveštaj.

8

Grupe koje vidite na grafikonu možete da filtrirate tako što ćete izabrati stavku u legendi. Na primer, na grafikonu Grupe izaberite ili dodirnite stavke Ukupno ili Aktivno Snimak ekrana: Izveštaj o Office 365 grupama – ukupan broj grupa i broj aktivnih grupa da biste videli samo informacije koje se odnose na svaku od njih posebno. Ako promenite ovu selekciju, ne menjaju se informacije u tabeli koordinatne mreže.

9

Listu grupa koja se prikazuje određuje skup svih grupa koje su postojale (nisu izbrisane) u najdužem vremenskom okviru izveštavanja (180 dana).  Broj aktivnosti (aktivnosti vezane za razgovore putem e-pošte, Yammer objave i SharePoint datoteke) razlikuje se u skladu sa izborom datuma.

Napomena: Možda nećete videti sve stavke na dolenavedenoj listi u kolonama dok ih ne dodate.

 • Stavka Ime grupe predstavlja ime grupe.

 • Stavka Izbrisano predstavlja broj izbrisanih grupa. Ako je grupa izbrisana, ali imala je aktivnosti u periodu izveštavanja, ona se prikazuje u koordinatnoj mreži sa ovom zastavicom postavljenom na vrednost true.

 • Vlasnik grupe je ime vlasnika grupe.

 • Datum poslednje aktivnosti je poslednji datum kada je grupa primila poruku. – To je poslednji datum kada je došlo do aktivnosti u razgovoru putem e-pošte, na usluzi Yammer ili na sajtu. 

 • Tip je tip grupe. To može da bude privatna ili javna grupa.

 • Stavka Članovi predstavlja broj članova u grupi.

 • Spoljni članovi je broj spoljnih korisnika u grupi.

 • Exchange

  • Primljene e-poruke je broj poruka koje je grupa primila.

  • Ukupno stavki u poštanskom sandučetu predstavlja ukupan broj stavki u poštanskom sandučetu grupe.

  • Iskorišćeno skladište poštanskog sandučeta je prostor za skladištenje koji koristi poštansko sanduče grupe.

 • SharePoint datoteke

  • Ukupno datoteka je broj datoteka uskladištenih na SharePoint sajtovima grupe.

  • Aktivne datoteke je broj datoteka na SharePoint sajtu grupe koje su izazvale reakciju (prikazane su ili izmenjene, sinhronizovane, dele se unutra ili spolja) tokom perioda izveštavanja

  • Iskorišćeno prostora na sajtu (MB) je količina prostora za skladištenje u MB iskorišćena tokom perioda izveštavanja.

 • Yammer poruke

  • Stavka Objavljeno predstavlja broj objavljenih poruka u Yammer grupi tokom perioda izveštavanja.

  • Stavka Pročitano predstavlja broj razgovora u Yammer grupi tokom perioda izveštavanja.

  • Stavka Označeno sa „Sviđa mi se“ predstavlja broj poruka u Yammer grupi koje su označene sa „Sviđa mi se“ tokom perioda izveštavanja.

Ako vas smernice organizacije sprečavaju da prikažete izveštaje u kojima su informacije koje mogu identifikovati korisnika, možete da promenite postavku privatnosti za sve te izveštaje. Pročitajte odeljak Kako da sakrijem detalje o korisniku u članku Izveštaji o aktivnosti u pregledu Office 365 centra administracije.

10

Kliknite ili dodirnite dugme Još radnji Mobile OWA dugme „Još radnji“ pored naslova kolone da biste dodali ili uklonili kolone iz izveštaja.

Izveštaj o Office 365 grupama – izbor kolona

11

Takođe, možete da izvezete podatke izveštaja u Excel .csv datoteku tako što ćete kliknuti na vezu Izvoz Office 365 izveštaji – izvezite podatke u Excel datoteku ili je dodirnuti. Ovo izvozi podatke za sve korisnike i omogućava vam da ih jednostavno sortirate i filtrirate radi dalje analize. Ako imate manje od 2000 korisnika, možete da sortirate i filtrirate u okviru tabele u samom izveštaju. Ako imate više od 2000 korisnika, da biste filtrirali i sortirali, moraćete da izvezete podatke.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×