Office 365 izveštaji u centru administracije – Microsoft Teams aktivnost korisnika

Nova Office 365 kontrolna tabla Izveštaji prikazuje pregled aktivnosti u Office 365 proizvodima u organizaciji. Ona vam omogućava da dubinski istražite izveštaje na nivou pojedinačnog proizvoda kako biste dobili detaljniji uvid u aktivnosti u okviru svakog proizvoda. Pročitajte temu Pregled izveštaja. U izveštaju o Microsoft Teams aktivnosti korisnika, možete da steknete uvide u Microsoft Teams aktivnost u svojoj organizaciji.

Napomena: Morate biti globalni administrator u usluzi Office 365 ili Exchange, SharePoint ili Skype za posao administrator ili čitalac izveštaja da biste videli Office 365 izveštaje.

Kako nabaviti izveštaj o Microsoft Teams aktivnosti korisnika

 1. Izaberite stavke „Office 365 centar administracije“ > Izveštaji > Upotreba.

 2. U padajućem meniju Izbor izveštaja izaberite stavku Microsoft Teams aktivnost korisnika.

  Izaberite izveštaj – Microsoft Teams aktivnost korisnika.

Tumačenje izveštaja o Microsoft Teams aktivnosti korisnika

Možete da steknete uvid u Microsoft Teams aktivnost korisnika tako što ćete pogledati grafikone Aktivnost i Korisnici.

Office 365 izveštaji – Microsoft Teams aktivnost korisnika.

1

Izveštaj Microsoft Teams korisnička aktivnost može se prikazati za trendove u poslednjih 7 dana, 30 dana, 90 dana ili 180 dana. Međutim, ako kliknete na određeni dan u izveštaju, tabela (7) prikazaće podatke za do 28 dana od trenutnog datuma (a ne od datuma kada je izveštaj generisan).

2

Svaki izveštaj ima datum za koji je generisan. Izveštaji obično odražavaju kašnjenje od 24 do 48 sati od aktivnosti.

3

Prikaz Aktivnost prikazuje broj Microsoft Teams aktivnosti po tipu aktivnosti. Tipovi aktivnosti predstavljaju broj poruka ćaskanja timova, privatnih poruka ćaskanja, poziva ili sastanaka.

4

Prikaz Korisnici prikazuje broj korisnika po tipu aktivnosti. Tipovi aktivnosti predstavljaju broj poruka ćaskanja timova, privatnih poruka ćaskanja, poziva ili sastanaka.

5

 • Y osa na grafikonu Aktivnost predstavlja broj navedenih aktivnosti.

 • Y osa na grafikonu Datoteke predstavlja broj korisnika koji učestvuju u ćaskanjima timova, privatnim ćaskanjima, pozivima ili sastancima.

X-osa na grafikonima predstavlja izabrani opseg datuma za određeni izveštaj.

6

Grupe koje vidite na grafikonu možete da filtrirate tako što ćete izabrati stavku u legendi. Na primer, na grafikonu Aktivnost izaberite ili dodirnite stavke Poruke kanala, Poruke ćaskanja, Pozivi ili Sastanci da biste videli samo informacije koje se odnose na svaku od njih posebno. Ako promenite ovu selekciju, ne menjaju se informacije u tabeli koordinatne mreže.

Možete da filtrirate grafikone Microsoft Teams aktivnosti tako što ćete izabrati tip aktivnosti.

7

Prikazanu listu grupa određuje skup svih grupa koje su postojale (nisu izbrisane) u najdužem vremenskom okviru izveštavanja (180 dana). Broj aktivnosti se razlikuje u skladu sa izborom datuma.

Napomena: Možda nećete videti sve stavke na dolenavedenoj listi u kolonama dok ih ne dodate.

 • Korisničko ime predstavlja adresu e-pošte korisnika. Možete da prikažete stvarnu adresu e-pošte ili da to polje učinite anonimnim.

 • Datum poslednje aktivnosti (UTC) se odnosi na poslednji datum kada je korisnik učestvovao u Microsoft Teams aktivnosti. 

 • Stavka Poruke kanala predstavlja broj jedinstvenih poruka koje je korisnik objavio u ćaskanju tima u navedenom vremenskom periodu.

 • Stavka Poruke ćaskanja predstavlja broj jedinstvenih poruka koje je korisnik objavio u privatnom ćaskanju u navedenom vremenskom periodu.

 • Stavka Pozivi predstavlja broj poziva u kojima je korisnik učestvovao u navedenom vremenskom periodu.

 • Stavka Sastanci predstavlja broj sastanaka na mreži na kojima je korisnik učestvovao u navedenom vremenskom periodu.

 • Stavka Druge aktivnosti predstavlja broj drugih aktivnosti tima od strane korisnika.

 • Stavka Izbrisano ukazuje na to da li je tim izbrisan. Ako je tim izbrisan, ali je imao aktivnosti u periodu izveštavanja, on se prikazuje u koordinatnoj mreži sa ovom stavkom „Izbrisano“ postavljenom na vrednost „true“.

 • Datum brisanja je datum kada je tim izbrisan.

 • Stavka Dodeljeni proizvod predstavlja listu proizvoda koji su dodeljeni korisniku.

Ako vas smernice organizacije sprečavaju da prikažete izveštaje u kojima su informacije koje mogu identifikovati korisnika, možete da promenite postavku privatnosti za sve te izveštaje. Pročitajte odeljak Kako da sakrijem detalje o korisniku u članku Izveštaji o aktivnosti u pregledu Office 365 centra administracije.

8

Izaberite ili dodirnite stavku Kolone da biste dodali ili uklonili kolone iz izveštaja.

Izveštaj o Teams aktivnosti korisnika – Izbor kolona

9

Takođe, možete da izvezete podatke izveštaja u Excel .csv datoteku tako što ćete kliknuti na vezu Izvoz Office 365 izveštaji – izvezite podatke u Excel datoteku ili je dodirnuti. Ovo izvozi podatke za sve korisnike i omogućava vam da ih jednostavno sortirate i filtrirate radi dalje analize. Ako imate manje od 2000 korisnika, možete da sortirate i filtrirate u okviru tabele u samom izveštaju. Ako imate više od 2000 korisnika, da biste filtrirali i sortirali, moraćete da izvezete podatke.

Srodne teme

Izveštaji o aktivnostima u Office 365 centru administracije

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×