Office 365 grupama imenovanja smernica

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Poslednje ažuriranje: 25 maj, 2018

Informacije u temi se odnose na javnu pregled imenovanja funkcija smernica grupe.

Koristite grupu imenovanja smernica za nametanje doslednog imenovanja strategija za Office 365 grupa kreirao korisnici u vašoj organizaciji. Smernice za imenovanje može da vam pomogne i korisnici Identifikujte funkcije grupe, članstva, geografski region ili koji je kreirao grupu. Smernice za imenovanje takođe može pomoći da kategorizujete grupe u adresaru. Možete da koristite pravila da biste blokirali određene reči iz koja se koristi u imena grupa i pseudonime.

Smernice za imenovanje primenjuje se na grupe koje su kreirane u svim radnim opterećenjima grupe (kao što je Outlook Teams Microsoft, SharePoint, planer, Yammer, itd). To se primenjuje na ime grupe i pseudonim grupe. To se primenjuju kada korisnik kreira grupu i kada uređene ime grupe ili pseudonim za postojeću grupu.

Imenovanje smernica grupe sastoji se od sledećih funkcija:

 • Prefiks i sufiks imenovanja smernica Možete da koristite prefiksa ili sufiksa da definišete konvenciju imenovanja grupe (na primer: „GRP_US_My Group_Engineering”). Prefiksa/sufiksa ili može da bude rešen niske ili korisnik atribute kao što su [sektor] koji će se zameniti na osnovu korisnika koji kreira grupu.

 • Prilagođena blokirani reči Možete da otpremite skup određenih blokirani reči svoje organizacije koje bi blokirane u grupama kreirao korisnika. (Na primer: „CEO, platni spisak, HR”).

Prefiks i sufiks imenovanja smernica

Prefiksa i sufiksa mogu ili popraviti niske ili korisnik atribute.

Osnovna niske

Možete da koristite kratke niske koje vam mogu pomoći razlikovanje grupe na GAL i leve strane okna za navigaciju na radnih opterećenja grupe. Neke od uobičajenih prefiksa sufiksa su ključne reči kao što su „Grp_Name”, „#Name”, „_Name”

Atributi

Možete da koristite atributima koje vam mogu pomoći da identifikujete koja je kreirala grupe kao što je [sektor] i gde je kreiran iz kao [zemlja].

Primeri

Smernice = „IZBRIŠ GroupName [odeljenja]”

Ministarstvo korisnika = INŽENJERING

Kreirali ime grupe = „IZBRIŠ moja grupa inženjera”

Podržani atributi Azure Active Directory (Azure AD) su [odeljenja], [kompanija], [Office], [StateOrProvince], [CountryOrRegion], [zvanje]

 • Nepodržani korisnik atribute se smatraju kao osnovno niske. Primer „[postalCode]”

 • Oznaka tipa datoteke atributi i prilagođene atribute nisu podržani.

Preporučuje se da koristite atributima koje imaju vrednosti popunjene za sve korisnike u organizaciji i ne koristite atributima koje imaju duže vrednosti.

Stvari koje treba da pazite na:

 • Tokom kreiranja smernica, Ukupna dužina niske prefiksa i sufiksa je ograničena na 53 znakova.

 • Prefiksa i sufiksa može da sadrži specijalne znakove podržane u ime grupe i pseudonim grupe. Kada prefiksa i sufiksa sadrže specijalne znakove koji nisu dozvoljene u pseudonim grupe, oni su uklonjeni i primenjuje pseudonim grupe. Pa u tom slučaju prefiksa i sufiksa primenjena na ime grupe bi razlikuje od onih primenjuje pseudonim grupe.

Prilagođena blokirani reči

Možete da unesete vrednosti razdvojene listu blokiranih reči koje će biti blokirane u imena grupa i pseudonime.

Blokirani reči potvrdu završi sa radom na ime grupe korisnika uneli. Ako korisnik unese „darnit” i „Prefix_” je imenovanja smernice, „Prefix_darnit” neće uspeti.

Nema podređeni niske pretrage izvršavaju; Tačnije, tačnog podudaranja između imena korisnika koje ste uneli i prilagođene blokirani reči je neophodan za aktiviranje otkazivanja. Podređeni nisku za pretragu ne radi tako da korisnici mogu da koriste neke od uobičajenih reči kao što su „Klase” čak i ako „” je blokirana reč.

Stvari koje treba da pazite na:

 • Blokirani reči su mala i velika slova.

 • Kada korisnik unese blokirani reč, grupa klijenta će prikazati poruku o grešci sa blokiranim reč.

 • Ne postoje znak ograničenja u blokirani reči koje koristi.

 • Postoji gornje ograničenje od 5000 reči koje se mogu podesiti kao blokirane reči.

Zamena administracije

Selektivno administratori su izuzeti iz ove smernice preko svih radnih opterećenja grupe i krajnje tačke, tako da možete da kreirate grupe sa ove blokirani reči i njihove željene konvencije za imenovanje. Slede listu uloge administratora izuzeti iz imenovanja smernica grupe.

 • Globalni administrator

 • Podrška za partnere nivoa 1

 • Podrška za partnere nivoa 2

 • Korisnički nalog administratora

 • Pisci direktorijuma

Licenciranje

Grupe za imenovanje smernice zahteva Azure Active Directory Premium P1 licencu za jedinstvene korisnike koji su članovi grupa za Office 365.

Instaliranje preliminarne verzije programa Azure Active Directory PowerShell za Graph

VAŽNO: Ne možete da instalirate verziju pregleda i GA verziju na istom računaru u isto vreme.

Kao najbolju praksu, preporučujemo da uvek budete u toku: deinstalirajte staru verziju AzureADPreview ili AzureAD i nabavite najnoviju.

 1. Otvorite Windows PowerShell kao administrator:

  Otvoriće se iskačući prozor Windows PowerShell. Odziv C:\Windows\system32 znači da ste ga otvorili kao administrator.

  Kako izgleda PowerShell kada ga prvi put otvorite.

  1. Na traci za pretragu otkucajte Windows PowerShell.

  2. Kliknite desnim tasterom miša na Windows PowerShell i izaberite stavku Pokreni kao administrator.

   Otvorite PowerShell kao „Pokreni kao administrator“.

 2. Proverite instalirani modul:

  Get-InstalledModule -Name "AzureAD*"

3. Da biste deinstalirali prethodnu verziju AzureADPreview ili AzureAD, pokrenite ovu komandu:

  Uninstall-Module AzureADPreview

ili

  Uninstall-Module AzureAD

4. Da instalirate najnoviju verziju AzureADPreview, pokrenite ovu komandu:

  Install-Module AzureADPreview

U poruci o nepouzdanom spremištu otkucajte Y. Biće potrebno oko jednog minuta za instaliranje novog modula.

Kako da podesite smernice za imenovanje u Azure AD PowerShell

 1. Ako već niste, otvorite prozor Windows PowerShell na računaru (nije bitno da li je u pitanju normalan Windows PowerShell prozor ili onaj koji se otvara izborom opcije Run as administrator (Pokreni kao administrator)).

 2. Pokrenite sledeće komande. Pritisnite taster Enter posle svake komande.

  Import-Module AzureADPreview
  Connect-AzureAD

  Na ekranu Prijavite se na svoj nalog koji se otvara unesite Office 365 administratorske akreditive da biste se povezali sa uslugom i kliknite na dugme Prijavi se.

  Unesite akreditive za Office 365

Pratite korake u Azure Active Directory cmdlet komande za Konfigurisanje postavki grupe da biste kreirali postavke grupe.

Prikaz trenutne postavke

 1. Dobavljanje trenutne imenovanja smernice da biste prikazali trenutne postavke. U prozoru Azure AD PowerShell otkucajte sledeću komandu i pritisnite taster Enter:

  $Setting = Get-AzureADDirectorySetting -Id (Get-AzureADDirectorySetting | where -Property DisplayName -Value "Group.Unified" -EQ).id
 2. Zatim otkucajte sledeću komandu:

  $Setting.Values

  Ovo će prikazati trenutne postavke grupe.

Podešavanje imenovanja smernica i prilagođene blokirani reči

 1. Sada možete da podesite prefiksa i sufiksa. Pokretanje sledeće komande u Azure AD PowerShell:

  $Setting["PrefixSuffixNamingRequirement"] = “Grp_[Department]_[GroupName]_[Country]"
 2. Sada podesite prilagođeni blokirani reči koje želite da ograničite tako što ćete otkucati ispod. Dodajte sopstveni prilagođeni reči koje želite:

  $Setting["CustomBlockedWordsList"]=“Payroll,CEO,HR"
 3. Čuvanje postavki za nove smernice biti efikasne tako što ćete otkucati:

  Set-AzureADDirectorySetting -Id (Get-AzureADDirectorySetting | where -Property DisplayName -Value "Group.Unified" -EQ).id -DirectorySetting $Setting

  To je to. Postavljanje smernica za imenovanje ste i dodaje vaše blokirani reči.

Imenovanje smernica iskustva na Office 365 aplikacije

Office 365 aplikacije su ažurirani da biste prikazali pregled imenovanja ime smernica grupe (sa prefiksa i sufiksa) kada korisnik otkuca u ime grupe i pseudonim. Kada korisnik unese blokirani reči, on vidi poruku o grešci, tako da možete da uklonite blokirane reči.

Outlook Web (OWA)

Outlook web prikazuje imenovanja imena smernice odlikovan kada korisnik otkuca ime grupe ili pseudonim grupe. Kada se korisnik unese prilagođene blokirani reč, poruku o grešci se prikazuje u korisničkog Interfejsa zajedno sa blokiranim reč tako da možete je ukloniti korisnika. OWA iskustvo snimaka prikazane su ispod.

Snimak ekrana: naporedno prikaz grupe imenovanja smernica u Office 365 grupama

Outlook na računaru

Grupa kreirane u programu Outlook za računare je usaglašen sa imenovanjem smernica. Aplikacija za računare programa Outlook još uvek ne prikazuje pregled imenovanja smernice i ne vratite prilagođeni blokirani reč greške, kada korisnik unese ime grupe. Međutim, imenovanja smernice će se automatski primeniti na kliknuti na dugme Kreiraj/uređivanje, a korisnici će biti predstavljene sa greškama ako postoje prilagođene blokirani reči u ime grupe ili pseudonim.

Microsoft Teams

Microsoft Teams prikazuje imenovanja imena smernice odlikovan kada korisnik otkuca tima ime. Kada korisnik unese prilagođene blokirani reč, prikazan je poruku o grešci zajedno sa blokiranim reč tako da korisnik možete da je uklonite.

Snimak ekrana: Imenovanja smernica grupe u programu Microsoft Teams blokirani primer

SharePoint

SharePoint prikazuje imenovanja imena smernice kada korisnik otkuca na lokaciji ime ili grupe e-adresu. Kada se korisnik unese prilagođene blokirani reč, poruku o grešci se prikazuje, zajedno sa blokiranim reč tako da korisnik možete da je uklonite.

Snimak ekrana: Imenovanja smernica grupe – SharePoint lokacije blokirani ime

Microsoft Stream

Microsoft Stream prikazuje imenovanja imena smernice odlikovan kada korisnik otkuca ime grupe ili grupe pseudonim e-pošte. Kada se korisnik unese prilagođene blokirani reč, prikazan je poruku o grešci sa blokiranim reč tako da je uklonite korisnika.

Snimak ekrana: Grupa imenovanja smernica za Microsoft Stream blokirano primer

Outlook iOS i Android aplikacije

Grupa kreirane u programu Outlook aplikacija je usaglašen sa imenovanjem smernica. Outlook aplikacije za mobilne uređaje još uvek ne prikazuje pregled imenovanja smernice i ne vratite prilagođeni blokirani reč greške, kada korisnik unese ime grupe. Međutim, imenovanja smernice će se automatski primeniti na kliknuti na dugme Kreiraj/uređivanje, a korisnici će biti predstavljene sa greškama ako postoje prilagođene blokirani reči u ime grupe ili pseudonim.

Planner

Planer je usaglašen sa imenovanjem smernica. Planer prikazuje imenovanja smernice za pregled pri unosu ime plana. Kada korisnik unese prilagođene blokirani reč, poruku o grešci se prikazuje na kreiranje plana, tako da korisnik možete ukloniti blokirani reč.

Snimak ekrana: Imenovanja smernice grupe – Kreirajte novi plan blokirani primer

Dynamics 365 za angažovanje kupca

Dynamics 365 za angažovanje klijenta je usaglašen sa imenovanjem smernica. Dynamics 365 prikazuje imenovanja imena smernice odlikovan kada korisnik otkuca ime grupe ili grupe pseudonim e-pošte. Kada korisnik unese prilagođene blokirani reč, prikazan je poruku o grešci sa blokiranim reč tako da je uklonite korisnika.

Dynamics 365

Sinhronizovanje podataka školu (SDS)

Grupe kreiran preko SDS u skladu sa imenovanjem smernica, ali imenovanja smernice ne primenjuje se automatski. SDS Administratori imaju da biste dodali prefiksa i sufiksa za koje grupe treba da se kreirati, a zatim otpremite SDS imena klasa. Kreiranje/uređivanje grupe u suprotnom bi uspeti.

Outlook klijent Menadžer za (OCM)

Outlook klijent menadžer je usaglašen sa imenovanjem smernica. Smernice za imenovanje dobija automatski primenjuje na grupu kreirali u Outlook klijent menadžer. Ako je bilo koju od reči u okviru „Svim tim za prodaju” definisan kao prilagođeni blokirani reč, Kreiranje grupe u OCM će biti blokirane. [Korisnik će moći da kreirate grupu OCM i će biti blokirano pomoću aplikacije OCM”.

Aplikacija razreda

Grupe kreirane u aplikacija razreda u skladu sa imenovanjem smernice, ali imenovanja smernice ne primenjuje se automatski i imenovanja smernice za pregled nije prikazan korisnicima dok unosite učionicom ime grupe. Korisnici bi unesite ime grupe odlikovani učionicom sa prefiksa i sufiksa. U suprotnom grupi učionicom kreiranje ili uređivanje neće uspeti sa greškama.

Power BI

Grupa kreiran u Power BI radne prostore u skladu sa imenovanja smernice, ali imenovanja smernice ne primenjuje se automatski.  I imenovanja smernice za pregled nije prikazan korisnicima kada on ulazi u Power BI radni prostor za ime.

Preporučeni ime - imenovanja smernice primenjuju - prikazano je greška detalja o kreiranje ili uređivanje radne prostore. To znači da korisnici morati da unesete ime odlikovani radnog prostora sa prefiksa i sufiksa. U suprotnom radni prostor za kreiranje ili uređivanje neće uspeti sa greškama.

Yammer

Kada korisnik prijavljen Yammer sa svojih Azure Active Directory naloga kreira grupu ili uređuje ime grupe, ime grupe će u skladu sa imenovanjem smernica. Ovo se primenjuje i Office 365 povezani grupa i sve druge Yammer grupe.

Ako Office 365 grupu povezanih kreirana pre nego što imenovanja smernica na mestu, ime grupe će neće automatski pratite imenovanja smernice. Kada korisnik uređuje ime grupe, one će biti upitani da dodate prefiks i sufiks.

StaffHub

StaffHub timovima ne pratite imenovanja smernice, ali radi osnovnih Office 365 grupu. Ime tima StaffHub ne primenjuje prefiksa i sufiksa i ne proverava prilagođene blokirani reči. Ali StaffHub primena prefiksa i sufiksa i uklanja blokirani reči iz osnovnih Office 365 grupu.

Exchange PowerShell

Exchange PowerShell cmdlet komande su usaglašen sa imenovanjem smernica. Korisnici će primiti odgovarajuće greške poruke sa predloženih prefiksa i sufiksa i prilagođene blokirani reči ako konvenciju imenovanja ne koriste imena grupa i pseudonim grupe.

Azure Active Directory PowerShell cmdlet komande

Azure Active Directory PowerShell cmdlet su usaglašen sa imenovanjem smernica. Korisnici će primiti odgovarajuće greške poruke sa predloženih prefiksa i sufiksa i prilagođene blokirani reči ako konvenciju imenovanja ne koriste imena grupa i pseudonim grupe.

Exchange centar administracije

Exchange centar administracije je usaglašen sa imenovanjem smernica. Pri kreiranju ili Uredi radnje, korisnici će dobiti odgovarajuće greške poruke sa predloženih prefiksa i sufiksa i prilagođene blokirani reči ako konvenciju imenovanja nije koristili u okviru imena grupa i pseudonim grupe.

Office 365 centar administracije

Office 365 centar administracije je usaglašen sa imenovanjem smernica. Pri kreiranju ili Uredi radnje, imenovanja smernica automatski će se primeniti. Korisnici će primiti odgovarajuće greške prilikom unosa prilagođene blokirani reči. Office 365 centar administracije još uvek ne prikazuje pregled imenovanja smernice i ne vratite prilagođeni blokirani reč greške, kada korisnik unese ime grupe.

Portal za Azure Active Directory

Na portalu Azure Active Directory je usaglašen sa imenovanjem smernica. Portal za Azure Active Directory prikazuje imenovanja smernice za pregled pri unosu ime grupe. Kada korisnik unese prilagođene blokirani reč, poruku o grešci se prikazuje na kreiranja grupe, tako da korisnik možete ukloniti blokirani reč.

Dodatni članci o imenovanju smernica

Nametanje imenovanja smernica za Office 365 grupe u Azure Active Directory

Azure Active Directory cmdlet komande za Konfigurisanje postavki grupe

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×