Odjavljivanje iz e-pošte

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

U Outlook, je više nije moguće odjavljivanje nalog ili bude zatražena lozinka za prijavljivanje. Stoga, ako vaš računar delite sa drugim osobama, možda ćete želeti da ih sprečite da pristupa vašem nalogu e-poštu dok koriste vaš računar.

Da biste zaštitili vašu privatnost, imate druge prijavite se na računar sa svoj nalog. Tako ćete krenuti ih sopstvene personalizovane iskustva i ih sprečite da pristupe Outlook e-pošte. Da biste kreirali korisnički nalog za svaku osobu koja će koristiti računar, potražite u odeljku „Kreiranje korisničkog naloga” za Windows 7, Windows 8/8.1ili Windows 10.

Opcionalno, za retko korisnike, razmislite o kreiranju lokalne „gost” korisnički nalog za goste korisnika za deljenje.

Odjavite se iz operativnog sistema Windows

Ako ste prijavljeni na računar i želite da neko drugi koristi ili ako vaš računar bez nadzora za malo, odjavite se iz operativnog sistema Windows.

  1. Pritisnite kombinaciju tastera Ctrl + Alt + Delete.

  2. Kliknite na dugme Odjavi se.

  3. Ako dobijete obaveštenje o nesačuvane promene u programima je otvorena, izaberite da li želite da ih sačuvate.

  4. Računar će zatvorite programe i vas odjaviti. To može potrajati nekoliko minuta.

Nakon što ste ste odjavljeni, drugi korisnici mogu prijaviti na na računar sa svoje korisničke naloge. Ako su ste podesili Outlook za svoj nalog na računaru, mogu da pristupe njihove e-pošte, ali ne vaše.

Važno: Outlook.com, Outlook Web Appi Outlook 2013 ili Outlook 2016 za Windows nisu isti. Outlook 2013 ili Outlook 2016 za Windows su programi na lokalnom računaru koje možete da koristite za pristup bilo koji tip naloga e-pošte, za razliku od Outlook.com i Outlook Web App, možete im pristupiti preko Internet pregledača. Možete da odjavite nalog e-pošte u pregledaču, ali kada koristite Outlook 2013 ili Outlook 2016 za Windows, informacije o aplikaciji je uskladištena na vaš Windows korisnički nalog na računaru, tako da bude dostupan drugim osobama kada koriste vaš nalog kada koristite računar. Ovo je zašto bi trebalo da biste kreirali naloga gosta na računar da bi drugi mogli da ih koristite. Ovaj način, druge osobe ne možete da pristupite informacijama o Outlook 2013 ili Outlook 2016 za Windows kada koriste naloga gosta na vašem računaru.

Takođe pogledajte

Prijavite se ili umanjivanje Outlook.com naloga

Prijavite se ili umanjivanje u programu Outlook Web App

Uključivanje ili isključivanje naloga gosta u operativnom sistemu Windows 7

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×